BANDIRMA`DA EUROCUP BAYRAMI!..

BANDIRMA`DA EUROCUP BAYRAMI!..

BANVİT-KALEV CRAMO TALLINN 15 EKİM SALI SAAT:18.00

   2013-2014 Eurocup sezonu önümüzdeki hafta oynanacak maçlarla start alıyor. Ülkemizi Eurocup G grubunda temsil edecek olan Banvit ilk karşılaşmasında Estonya`nın Kalev Cramo Tallinn ekibini konuk edecek. Zorlu karşılaşma Kurban Bayramının ilk günü Banvit Kara Ali Acar Spor Salonunda saat 18.00’de başlayacak.

   Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Liginde final oynama başarısı gösteren ve Euroleague Elemelerinde oynama hakkı kazanan Banvit, elemelerin yarı finalinde Belçika ekibi Telenet Ostend karşısında aldığı şansız mağlubiyet sonucunda bu sezon yoluna Eurocup`ta devam etme hakkı kazanmıştı.

  Bu sezon 48 takımın 6`şarlı gruplarda mücadele vereceği Eurocup`ta gruplarını ilk üç sırada tamamlayan takımlar bir üst turda Euroleague ilk gruplarından gelecek 8 takım ile beraber kupa savaşına devam edecek.

   Rusya`nın Unics Kazan, Letonya`nın VEF Riga, Makedonya`nın MTZ Aerodrom Skopje, İsrail`in Maccabi Haifa Bazan ve Estonya`nın Kalev Cramo Tallinn takımları ile beraber G grubunda mücadele verecek olan yeşil-turunculu ekibimiz son iki sezon 16 takım arasına kaldığı Eurocup`ta bu sezon çıtayı yükseltmek amacında. Geride bıraktığımız sezonu kendi liginde şampiyon olarak tamamlayan Estonya`nın Kalev Cramo Tallinn ekibi ise Bandırma`dan sürpriz bir galibiyet çıkarmak amacında.

    Eurocup G grubunda oynanacak diğer karşılaşmalarda Vef Riga evinde MTZ Skopje Aerodrom takımını ağırlarken, İsrail`de Maccabi Haifa ile Unics Kazan puan mücadelesi verecek.

 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli