Bandırma'da kadın cinayeti

Bandırma

Ayrılmak istediği 2. eşi tarafından boğazı kesilerek katledildi.

Kurban kanlı bayram, tüm islam alemi derin bir haz yaşamak adına hazırlık yaparken Bandırma'da Levent Mahallesinde Cüneyt Kırık kendinden ayrılmak isteyen 2. eşi Kader Kırık'ı boğazından keserek öldürdü.

Korkunç cinayet Levent Mahallesi Palmiye sokak, Özgürlük sitesinde meydana geldi.

20. Temmuz Salı saat 01.00 sularında telefon ile Bandırma ilçe Emniyet Müdürlüğünü arayan Cüneyt Kırık "Karımı öldürdüm, gelin beni alın" diyerek kendisini ihbar etti.

Sözkonusu adrese ulaşan  emniyet birimleri bogazı kesilerek öldürülmüş olan Kader Kırık'ın kanlar içinde cesedini buldu. Katil Koca Cüneyt Kırık, göz altına alınırken Savcılık olay yeri incelemesi ardından Bayram gecesi hunharca cinayete kurban giden Kader Kırık'ın cesedini, kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna gönderdi.

                      CİNAYET SEBEBİ AYRILMAK İSTEĞİ

Bandırma Levent Mahallesi Palmiye sokak, Özgürlük sitesinde meydane gelen korkunç cinayet sonrası sabahın ilk ışıkları ile olayın sis perdesi aralandı.

Kader & Cüneyt Kırık çiftini tanıyanlar, 2 çocuk annesi Kader Kırık'ın ilk eşinden ayrılarak, kendisi gibi 2 çocuklu eşinden ayrılan Cüneyt kırık ile yaşamını birleştirdiği, bir süre mutlu süren birlikteliğin son günler çekilmez bir geçimsizliğe neden olduğu ve ayrılmak noktasında kesin kararlı olan Kader Kırık'ın Cüneyt Kırık'ın evini terk ederek Levent mahallesi, Palmiye sokak, Özgürlük sitesinde bulunan kendisine ait evde yaşamaya başladığı öğredildi.

Cüneyt Kırık, Akşam bir şekilde girdiği evde yaşanan tartışma sonrası, şuurunu kaybederek işlediği cinayet sonrası pişmanlık duyarak kendisiniihbar ettiği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Bandırma' kadın cinayeti
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli