Bandırma`da Rock Konseri

Bandırma`da Rock Konseri

Bandırma İ.İ.B.F Kampüsünde tüm Bandırmalılara açık Rock Konseri İzleyenleri çoşturdu






Bandırma İ.İ.B.F
Kampüsünde bu yıl 10` ncusu düzenlenen ve iki gün süren Bahar şenliklerinin 2. ve son gecesinde sahneye çıkan Ogün Sanlısoy`un Rock Konseri tüm izleyenleri çoşturdu.



Rock Konserinin açılış konuşmasını yapan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel konsere gelen gençlere memleketlerine döndüklerinde Bandırma`nın birer elçisi olarak burada yaşadıkları güzellikleri oralarda da anlatmalarını istedi.



Başkan Pekel ; Gençleri çok önemsediklerini ve yapılabilecek herşeyi yaptılarını ve yapmaya devam edeceklerini, özellikle eğitimin önündeki engellerin kaldırılması fiziki problemlerin çözülmesi ve çeşitli aktivitelerde kaynak sağlanması konusunda gençlerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Gecede Başkan Pekel`in konuşmasının bitiminde sahneye çıkan Rock müziğinin önemli solistlerinden Ogün Sanlısoy ve Orkestrası birbirinden güzel Rock müzik parçaları ile konser alanını dolduran gençlerin içini ısıttı.

Konser biletlerinin 2 ve 4 liradan satıldığı gecede geçmiş yıllardaki festival görüntüsünü görememek dikkat çekiciydi.

Konserde sahne alan Ogün Sanlısoy ve Orkestrası sırasıyla ; İstanbul sular altında,Son kez,Gidenlerden,Avunmak zor ve Anma arkadaş ile sevilen diğer parçalarını seslendirdiler.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı