Bandırma’da sarı-kırmızılı coşku

Bandırma’da sarı-kırmızılı coşku

Bandırma Galatasaraylılar Derneği 2022-2023 TFF Süper lig ve 23. Şampiyonluk kupası balosu ile anılara taşınılacak bir gece yaşadı.

Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği’nin düzenlediği şampiyonluğu kutlama etkinlikleri coşkulu geçti.

İLK TÖREN FUTBOL OKULUNDA

İlk kutlama töreni, Marmara Halı Saha Tesisleri’nde, Galatasaray Futbol Okulu’nda gerçekleşti.

Çok sayıda velinin yanı sıra futbol okulunda spor yapan öğrencilerin katıldığı törene Galatasaray’ın 23’üncü Süper Lig şampiyonluk kupasının getirilmesi de renk kattı.

Bursa BANDOROL Bando Takımı’nın da gösteri yaptığı kutlamada, Bandırma Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hakan Yücel’in konuşmasının ardından Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bora Bahçetepe’ye söz verildi. Bahçetepe, “Öncelikle sizlere kulüp başkanımız Dursun Özbek’in selamlarını getirdim. Kendisi yoğun transfer çalışmalarımız nedeniyle çok istemesine karşın aramıza katılamadı ama sizlere selamlarını gönderdi. Galatasaray, dünya markası bir spor kulübü, dünyaya açılan bir penceredir” dedi.

Kutlamada Galatasaray Futbol Okulu öğrenciler, Galatasaray’ın 23’üncü Süper Lig kupasıyla fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşadılar.

KUTLAMA GECESİ

Grand Asya Oteli’ndeki kutlama gecesinde de coşkulu saatler yaşandı.

Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yücel, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bora Bahçetepe ve Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi, Bandırma iş insanı Osman Kocaman’ın birer konuşma yaptığı geceye Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sanatçıları Beyza İrtürk, Yusuf Dede ve Özkan Kef ile Bursa BANDOROL Bando Takımı şarkılar ve marşlarla renk kattı.

Geceye katılanlar, Galatasaray’ın 23’üncü Süper Lig Şampiyonluk Kupası’yla anı fotoğrafı çektirme şansı da buldular. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ -kırmızılı coşku
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı