Bandırma’da “Yeşil Dönüşüm” paneli

Bandırma’da “Yeşil Dönüşüm” paneli

“Yeşil Dönüşüm” sürecini “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler(KOBİ)” perspektifinde ele almak için Bandırma’da da etkinlik düzenlenecek.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Konrad Adenauer Stiftung (KAS) Derneği Türkiye Temsilciliği tarafından, “Yeşil Dönüşüm” sürecini “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler(KOBİ)” perspektifinde ele almak için Bandırma’da da etkinlik düzenlenecek.

31 Mayıs 2023 Çarşamba günü, Grand Asya Oteli’nde, saat 09.30-14.00 arasında, KOBİ’ler için “Yeşil Dönüşüm Projesi”nin üçüncü dönemi, “Yeşil Dönüşümde Yol Arkadaşım” teması ile sürecek.

Üst düzey yöneticilere, “Yeşil Dönüşüm” alanında eğitimin verilerek, işletmelerin kapasitelerinin artırılmasının hedeflendiği, Bandırma’daki yeni dönemin ilk etkinliği Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun(GÜNMARSİFED) ev sahipliğinde, Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin(BANSİAD) katkılarıyla düzenlenecek. Etkinliğin açılış konuşmalarını TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi İsa Tamer Çelik, Konrad AdenauerStiftung(KAS) Derneği Türkiye Temsilcisi Walter Glos, GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki ve BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu yapacak. Etkinlikte ayrıca “Yeşil Dönüşümün Temelleri” başlıklı bir panel düzenlenecek.

PANELİN PROGRAMI

Panelin açış konuşmaları saat 10.00-10.20 arasında gerçekleşecek.

Ardından, panele geçilecek.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi, “Yeşil Dönüşüm” Komisyonu Başkanı Onur Ünlü’nünmoderatörlüğünde, “Yeşil Dönüşümün Temelleri” konulu panelde sırasıyla “Altensis” kurucu ortağı Serkan Emin, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi, Finansmana Erişim Komisyonu Başkanı Kaan Kiziroğlu ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı(GMKA) Genel Sekreteri Abdullah Güç konuşacak.

Panel, soru-yanıt bölümüyle sona erecek.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı