Bandırma’da Yeşilçam rüzgârları estirecek

Bandırma’da Yeşilçam rüzgârları estirecek

TÜRK SİNEMASININ KRALİÇESİ HÜLYA KOÇYİĞİT BU YIL DA GELİYOR

 Büyükşehir, Bandırma’da Yeşilçam rüzgârları estirecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma’da 4 gün boyunca Yeşilçam rüzgârları estirecek. “Bandırma Seyirlik Akşamlar” açıkhava film izleme etkinliğine geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da onur konuğu olarak Türk Sinemasının Kraliçesi Hülya Koçyiğit katılım gösterecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği “Bandırma Seyirlik Akşamlar” açıkhava sinema etkinliğinin bu yıl ikincisi düzenlenecek. 19-22 Ağustos günleri arasında birbirinden güzel filmlerin gösterileceği Bandırma Sahili’nde 4 gün boyunca Yeşilçam rüzgârları esecek. İlk gün engelli milletvekili Serkan Bayram’ın hayata tutunma mücadelesinin anlatıldığı “Buğday Tanesi”, ikinci gün çocuklara yönelik ailece keyifle izlenecek “Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey”,üçüncü gün Türk sinemasının en önemli ve en sevilen oyuncularından efsane isim Hülya Koçyiğit’in katılımıyla Tarık Akan ile birlikte başrolünü paylaştığı “Derman”, son gününde ise; “Bandırma Füze Kulübü” filmi izleyiciyle buluşacak. 


TÜRK SİNEMASININ KRALİÇESİ BU YIL DA GELİYOR

Geçtiğimiz yıl da “Bandırma Seyirlik Akşamlar” açıkhava sinema etkinliğine katlım gösteren Türk Sinemasının Kraliçesi Hülya Koçyiğit, bu yılda seyircilerle birlikte film izleyecek ardından da söyleşi gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe tüm vatandaşlar katılım sağlayabilecek.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı