Bandırma`dan üç yıldız kaydı

Bandırma`dan üç yıldız kaydı

Ban Ban altyapıdan yetişen Ufuk, Aytuğ ve A.Atahan Balıkesirspor`a gidiyor



Bandırmaspor alt yapısında U-13 ten başlayıp U-17 Akademi lig`e yükselen üç oyuncu ayni zamanda Futbol oynadıkları EML`nin Balıkesir`deki okullar arası il şampiyonasında  Kırmızı Beyazlı teknik adamların begenisini kazanarak transfer teklifi aldılar. 



Orta alan ve sol kanat oyuncusu Ufuk Pesenli, Stoper Ahmet Atahan Demirkaya ile sağ bek Aytuğ Uysal yeni yılın başında Balıkesir spor ile mukavele imzalayarak Kırmızı beyazlı ekibin U-17 Akademi lig takımında forma giyecekler.

Bandırma Endistrü Meslek, Teknik Anadolu lisesi 1.sınıf öğrencisi olan üç futbolcu Balıkesirspor ile sözleşme imzalamaları ardından okul devri gerçekleştirerek tahsillerine Balıkesir 100 yıl EML de devam edecekler.



Bu yıl okul misafirhanesinde kalacak olan futbolcular gelecek sezon Balıkesirspor sosyal tesislerinde kendilerine özel oda verilecek.

Çok sevdikleri bordo beyazlı forma ve okul çevrelerini bırakarak gelecek adına futbol ile yaşama tutunma mücadelesi verecek Ufuk, Aytuğ ve Ahmet Atahan birikim ve altyapıdaki futbol teknikleri ile yeni süreçte Balıkesirspor çatısı altında mücadele edecekler.



Buda gösteriyor ki Balıkesirspor Spor Toto 2.lig`deki karıyerini PTT.1.lig`e taşıma noktasında verilen çaba geleceğe yönelik altyapı anlamında da önemli stratejik AR-GE içinde bulunduklarını gösteriyor.

Büyük Şehir olmakla birlikle kaynakların merkezi olmaya ramak kala Balıkesir her alanda gereken atılımları yaparak yakın tarih 5 yıllık geleceğini de şimdiden teminat altına aldığını gösteriyor.

Evet Bandırma Manşet olarak 3 yıldır yakından takip ettiğimiz 3 değerli Genç oyuncunun Balıkesirspor tarafından izlenerek transferine karar verilmesi kırmızı beyazlı ekip adına geleceğe yönelik yatırım, Bandırmaspor adına ise kayıp olarak görüyoruz.






şerafettin demirci
26.12.2012 11:06:02
elin oğlu bakıyor, görüyor. 3 maçta gelecek adına 3 süper oyuncuyu keşfediyor!.. Biz 3 yıldır oynatıyoruz haberimiz yok, Sonra ver elin oğluna paraları, Bandırma da maç kaybetsinler!...

korkut demirkaya
26.12.2012 16:03:20
amcamın oğlu olan ahmet demirkayaya balıkesirde başarılar dilerim

Bandırma için;
29.12.2012 12:50:02
Bandırmaspor altyapı hocalarını canı gönülden kutlarım. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim. Özellikle Ufuk`u elde tutmalıydık.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli