Bandırma`dan yeni bir yıldız doğuyor.

Bandırma`dan yeni bir yıldız doğuyor.

Video / Haber Zeki KARADENİZ  

Star Televizyonu`nun yeni yıldızlar yaratacak "Akademi star " programına aday olan Bandırma`lı Hasan Tosun şimdiden yıldız gibi.

Star televizyonunun gerçekleştirğini bir birinden nitelikli yarışma programlarının yeni star sanatçılar yaratacak "Akademi Star" programına aday olan Bandırmalı Hasan Tosun sahne hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Müzik otoriteleri Günün önemli bölümünü kayıt stüdyosunda geçiren Hasan Tosun için geleceğin yıldızı yorumlarını yaparken, O mütevazi kişiliği ile klasik sanatçı şımarıklığından uzak, kendisine ve sanatına olan özgüveni ile sadece yarışma gününü bekliyor.

Çınarlı mahallesindeki Tosun ailesinin üç kardeşinden birisi olan Hasan, Kanun ve Keman çalan iki kardeşinin enstrumental altyapısı ile başladığı müzik yaşamını ilköğretimden sonra İstanbul Teknik üniversitesi Devlet konservetuarında tamamladı.

3 yıllık müzik eğitimi sonrası döndüğü Bandırmada Erdek`in ayrıcalıklı mekanlarından İkinci Bahar`da sahne alan Hasan Tosun sesi ve sahne hakimiyeti ile kısa zamanda bölgenin aranılan yerel sanatçıları içinde yer aldı.
Türk sanat müziği altyapısı ile Pop müzikte karıyer edinen Hasan Tosun Star televizyonun yeni yarışma programı"Akademi Star" ile yakalamak istediği trent`i iyi kullanarak hakkı olan yıldızlar kervanındaki tahtına oturmak istiyor.
Bugüne dek enstrumental"den ses sanatçılığına yükselen birçok yıldızın doğduğu Bandırma`dan yeni bir pop Star`ın varolması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Hasan Tosun Bandırmalı Hemşehrilerinden tek isteği ise programın Star televizyonda yayına başlaması ile birlikte kendisine verecekleri gönül desteği ile onlara gerçek bir Star olarak geri dönmek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli