BANDIRMAGÜCÜ KADIN FUTBOL TAKIMI İLK HAZIRLIK MAÇINI YAPTI

BANDIRMAGÜCÜ KADIN FUTBOL TAKIMI İLK HAZIRLIK MAÇINI YAPTI

Bandırmagücü Kadın Futbol Takımı ilk hazırlık maçını 16 Nisan 2023 Pazar günü Konyaspor Balıkesir Kız Futbol Okulu ile gerçekleştirdi.

As Başkan Hilal Adalıoğlu'nun öncülüğünde bu yıl kurulan Bandırma'nın ilk ve tek kadın futbol takımı Bandırmagücü Kadın Futbol Takımı ilk hazırlık maçını 16 Nisan 2023 Pazar günü Konyaspor Balıkesir Kız Futbol Okulu ile gerçekleştirdi. 

Çekişmeli anlara sahne olan müsabakada kızlarımız keyifli anlar yaşadı. Takımın antrenörlüğünü yapan Erçin Ercüment “Bu yıl kurulan yeni bir ekibiz, Bandırma'nın ilk kadın futbol takımı olarak çalışmalarımıza başladık. 

Takımımız önümüzdeki sezon 3. Ligde mücadele edecek. Bu şehrimiz içinde önemli bir heyecan olacak. Şuan antrenmanlar ve hazırlık maçları ile tecrübe kazanmayı ve takımımızın seviyesini yükseltmeyi amaçlamaktayız. Bu yönde Konyaspor Balıkesir Kız Futbol Akademisi Takımı ile dostane geçen bir müsabaka oynadık.

 İlerleyen zamanlarda takım halinde daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Bandırma'da kadınlarımızın her alanda olduğu gibi futbolda da ne kadar başarılı olduklarını göstermek ve onlara kendilerini gösterecekleri yeni bir alan yaratmak istiyoruz. ” dedi. EKREM NAYAN



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı