Bandırmagücü'nden sporculara fizyoterapist ve diyetisyen desteği

Bandırmagücü

Bandırmagücü GSK yönetimi özel bir firmayla anlaşarak diyetisyenler nezaretinde sporculara göre beslenme programları hazırlatarak fizyoterapistler eşliğinde ayak ölçüm ve analizi yaptırdı.

Bandırmagücü'nden sporculara fizyoterapist ve diyetisyen desteği

Yakın zamanda Kuşadası, Bursa gibi merkezlerde düzenlenen çeşitli turnuvalara katılarak genç sporcuların tecrübelerine arttırma yönünde faaliyetlerde bulunmanın yanı sıra amatör liglerde de mücadelesini sürdüren Bandırmagücü GSK'da Başkan Cem Gülten ve 2.Başkan Hilal Ayyıldız boş durmuyor.

Sportif faaliyetlerin yanısıra sporcuların fiziksel gelişimlerini de takip eden Bandırmagücü GSK yönetimi bu amaçla özel bir firmayla anlaşarak diyetisyenler nezaretinde sporculara göre beslenme programları hazırlatarak fizyoterapistler eşliğinde ayak ölçüm ve analizi yaptırdı.

Sporcuların sağlıklı ve bilinçli beslenmesi ile birlikte; idman, fiziksel gelişim ve psikolojileri iyi olmalı ki başarı gelsin diyen Başkan Cem Gülten, "bu amaçla iyi sporcular yetiştirmek için Bandırmagücü GSK yönetimi olarak teknik ekibimizle birlikte elimizden gelen her türlü düşünce ve çalışmayı yapmaya çalışıyoruz" dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı