Bandırmalı genç güreşçi umut vaat ediyor

Bandırmalı genç güreşçi umut vaat ediyor

Mert Yılancı, geleneksel Alpağut güreşlerinde kürsü yaptı

Bandırma ilçespor ve Halk Eğitim Güreş takımı genç güreşçilerinden Mert Yılancı hafta sonu katıldığı M.Kemalpaşa ilçesi Alpağut beldesi geleneksel yağlı pehlivan güreşlerinde kürsü yaptı.

/resimler/2017-6/28/1238431277226.jpg

 

Alpağut güreşlerine ailesi ve Bandırma Güreş Antrenörü İsmail Kurttürk nezaretinde katılan genç yetenek Mert Yılancı kendi kategorisinde bir üst kategoride kıspet giydiği Alpağut güreşlerinde Teşvik 2.de 2. oldu.

İstikrarlı çalışma temposu ile Pehlivanlar otağ Bandırma´da gelecek vaat eden Yılancı amacının her geçen yıl klasman yükselterek yaşı ile orantılı virve yaparak zamanı geldiğinde Acar´ların altın kemerini Bandırma´ya taşımak olduğunu söyledi.

Aynı zamanda Yağlı Güreş hakemi ve Antrenörü olan Bandırma Gençlik Hizmetleri İlçe ve Halk Eğitim güreş antrenörü İsmail Kurttürk Bandırma´da güreş sporunu zirveye taşıyacak bir iki güreşçiden birisi olan Mert Yılancı´nın arzu ve istekli oluşuna teknik ve bilimsel katkı ile yakın gelecekte Kırkpınar´da adının duyulmasını sağlamak amacında olduklarını söyledi.

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli