Bandırmalı hakemler iyi yolda

Bandırmalı hakemler iyi yolda

Şükrü Aşan:”Bandırma futbol hakemliği her geçen gün daha iyiye gidiyor”


Bandırma Manşet- Önder BALIKÇI

Gültekin Durmaz'ın başkanlığındaki Balıkesir İl Futbol Hakem Komitesi tarafından,  Bandırma ve yöresindeki hakemlerin sorumluluğuna getirilen Şükrü Aşan, Bandırma futbol hakemliği her geçen gün daha iyiye gidiyor” dedi. Halk İçin Futbol(HİF) dahil, Bandırma'da hâlen 16 futbol hakeminin, Balıkesir Bölgesi'ndeki maçlarda görev yaptığına dikkati çeken Aşan, şu değerlendirmede bulundu:

Bandırmalı futbol hakemleri arasında belirli bir disiplini ve uyumu sağladık. Daha da iyi bir çizgiye ulaşacağımıza inanıyorum. Eski yıllarda Bandırma'daki hakem sayısı üç-dörde dek düşmüştü. Şimdi yine az gibi görünse de 16 futbol hakemine kavuşmamızı önemsiyorum. Bandırma'da görevli bu hakem arkadaşlarımızın, büyük bir sorumluluk duygusu içinde bulunmaları ve antrenmanlarını aksatmamalarından çok memnunum. Bu durum, bana, Bandırma hakemliğinin geleceği için umut veriyor.”

Bandırma'da Şükrü Aşan ile birlikte Önder Balıkçı, Alpaslan Şen ve Ertun Yıldızlı da, Balıkesir Bölgesi'ndeki maçlarda gözlemci olarak görev alıyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı