Bandırmalılar günü kutlandı

Bandırmalılar günü kutlandı

Gecenin karanlığını yırtan binlerce Meş´ale ışığı Şhoow´ rençli anlar yaşattı

Bandırma´da 2010 yılından bu tarafa Bandırmaspor taraftarlar grubu tarafından düzenlenen 10 Mayıs, ?10,5 Dünya  Bandırmalılar Günü´nün dokuzuncusu binlerce taraftar grubu tarafından kutlandı.

Bandırmaspor tribün lideri Özgür Eren, her yıl 10 Mayıs gününü ?Dünya Bandırmalılar Günü? olarak  kutladıklarını söyledi:

Eren,  Kutlamaların her sene şenlik havası içinde geçtiği hatırlatarak şunları aktardı:

? Her sene Bandırmasporumuzun kuruluş tarihi olan Bin 965 adet meşale yakıyoruz. Havai fişeklerle çevreyi aydınlatıyoruz. Bu etkinliğimize sadece Bandırmaspor taraftarları değil tüm Bandırma katılıyor.? dedi.

Cumhuriyet alanında toplan 7´den 70´ e vatandaşlar, grup tarafından kendilerine dağıtılan meşaleleri alarak sahil bandı ve 960 metre uzunluğundaki ana mendirekte bir araya geldi.

Görevliler tarafından Bandırmaspor´un kuruluş tarihi olan 1965 yılına atıfta bulunularak bin 965 adet meşale taraftarlara dağıtıldı. Davullu zurnalı hazırlıkların tamamlanmasının ardından  saatler gece 10.05´i gösterdiğinde atılan aydınlatma fişeğinin startı ile meşaleler yakıldı.

Bandırma Cumhuriyet Meydanı´ndaki mendirek ve sahil bandında yapılan meşale etkinliğine yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Fener alayının ardından tekrar Cumhuriyet  alanında toplanan taraftarlar ? En büyük Bandırmaspor? diye slogan atarak takımlarına sevgi gösterisinde bulundular. Ahmet PESEN



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false