Bandırma`nın %10`unun elini sıktı.

Bandırma`nın %10`unun elini sıktı.

Hafta sonunu Bandırma`ya ayıran MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İsmail Ok, esnaf ziyaretinde bulundu, bol bol el sıktı.

MHP Balıkesir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, hafta sonu programı nedeni ile geldiği Bandırma`da ayak basmadık sokak, sıkmadık el bırakmadı.

Başkan Ok, öncelikle Cumartesi pazarında halk ve esnafla buluştu, Daha sonra Ülkü Ocaklarını ziyaret eden Ok, Daha sonra Bandırmaspor- Nazillispor karşılaşmasını izledi.

Başkan Ok, maç sonrası geldiği Şehit Süleymanbey caddesinde seçim ofisini ziyaret etti burada etkin çalışma yapan MHP li bayanları tebrik etti.

Başka Ok daha sonra arasta, inönü caddesi ve Sunullah caddelerinde esnaf ziyareti yaptı, halkla sohbet etti.

Ok, arastada bir gencin kendisinden beklentisini söyleyip, ardından da ``Sözde kalmasın`` demesi üzerine Başkan Ok, `` Benim adım İsmail Ok, bugüne kadar yaptığımız hizmetler verdiğimiz sözlerin teminatıdır.`` diyerek aynı zamanda öğrenci olan gençlere, kendisinde bir öğretmen olduğunu hatırlattı.

Başkan İsmail Ok, Bandırma programında yaklaşık 14 bin el sıktı, Hareket ve refleksleri mukavemet kazanan Başkan Ok, kendisini takip eden partililerin dahi ayak uyduramadığı serilikte halkla buluşup el sıkması vatandaşlar tarafından da takdir topladı.

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false