Bandırma’nın araç trafiğini rahatlatıyor

Bandırma’nın araç trafiğini rahatlatıyor

Başkan Yılmaz, “Bandırma’nın insanı çok güzel, her şeyin en iyisini hak ediyor. Tüm gücümüzle Bandırma’dayız” dedi.

Büyükşehir Bandırma’nın araç trafiğini rahatlatıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma’nın araç trafiğini rahatlatmak için Bandırma Sanayi ve Etibor kavşakları ve yan yollarında Büyükşehir tarafından başlatılan çalışmaları inceledi. Başkan Yılmaz, “Bandırma’nın insanı çok güzel, her şeyin en iyisini hak ediyor. Tüm gücümüzle Bandırma’dayız” dedi.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sabah ve akşam saatlerinde trafiğin yoğun olarak yaşandığı Bandırma Sanayi ve Etibor kavşaklarını rahatlatmak amacıyla Sanayi ve 600 Evler mahalleleri arasında, karayoluna paralel yan yolların alt yapı ve asfaltlama çalışmalarına başladı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve beraberindeki heyet ile birlikte asfalt ve refüj çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, asfalt öncesi dolgu malzemesinin serimini gerçekleştirdi.

“TÜM GÜCÜMÜZLE BANDIRMA’DAYIZ”
Büyükşehir Belediyesi olarak ‘her yerdeyiz’ sloganıyla tüm ilçelere hizmet verdiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Bandırma’yı hak ettiği güzelliğe yeni yatırımlarımızla kavuşturuyoruz. Bandırma için daha çok projemiz var. Kimisi kısa sürece bitecek kimisi de projelendiriliyor. Bandırmalı hemşehrilerimize teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.  Bandırma’ya her yaptığımız hizmet, karşılığını buluyor.  Bandırmalı hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Otoparkından sahil düzenlemesine yeni yerleşim alanlarından suya kadar hepsini tamamlıyoruz. Ülkemizin gelişimine paralel Bandırma’yı daha da geliştireceğiz.  Biz Bandırma’yı çok seviyoruz. İnsanı çok güzel her şeyin en iyisini hak ediyor. Tüm gücümüzle Bandırma’dayız” dedi.



Olcay Güngen
9.11.2023 21:17:14
şimdiye kadar neredeydiniz seçimler gelincemi aklınıza geldi bandırma

İlhan öter
10.11.2023 22:29:59
Öncelikle bandırma'nın girişinin güzelleşmesi muhteşem ve yan yolllarında bir an önce yapılması güzel olacak özellikle 600 evlere etibor tarafından giriş ollması halinde 600 evler mahallesi giriş ve çıkış problemi çözülmüş olacak çok sıkıntılı idi gerçekten inşallah en kısa zamanda tamamlanır emeği geçen büyük şehir çalışanlarına teşekkür ederim ve yücel yılmaza ayrıca teşekkür ederim..

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı