Bandırma`nın derdi

Bandırma`nın derdi

Lodos Bandırma`yı ahır kokusuna hapsetti

Lodos nedeni ile Bandırma`da üçgündür derinden hissedilen ahır kokusu, kentte parfüm satışlarını arttırdı.

Spot ve açık parfüm satıcıları Bandırma`da son üç gündür meydana gelen lodos nedeni ile kentin ahır kokması karşısında talep artışı yaşadıklarını belirttiler.

Yaşanan olumsuzluğun çözümünü arama noktasında Belediye telefonlarını kilitleyen vatandaşlar, haklı şikayetlerine tatmin edici cevap alamamanın sıkıntısını yaşıyor.

Müftülük konuyu Cuma`ya getirsin...

Bandırma`da yaşanan ahır kokusu olumsuzluğunun demokratik yollarla çözümlenmesinin mümkün olmuyacağına kanaat getiren bir çok vatandaş gazetemizi arayarak, konunun ilçe müftülüğünün Cuma programına alınarak Bandırma halkının top yekün Cuma Namazında lodos rüzgarının esmemesi için dua ederek bu olumsuzluktan kurtulunabileceğine işaret edildi.

Geçmişte yağmur duası ile çiftçinin, Kuş gribi duası ile piliç sektörünün krizden çıkmasına çözüm üreten ilçe müftülüğünün bu noktada da elinden geleni yapacağına inandıkları belirtildi. 



KÖYLÜ 10.5
12.09.2013 18:37:37
Bu konu zaten BELEDİYEMİZİ değil sadece İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ İLGİLENDİRİR.Belediyemiz nasılsa bütün BANDIRMA HALKINI MÜFTÜLÜK kanalıyla zaten ALLAHA HAVALE ETMİŞ VAZİYETTE. Şimdi kim uğraşacak kokuyla-mokuyla Belediye Başkanımızın şuanda çok önemli bir SEÇİM ÇALIŞMALARI VAR AZICIK SİZDE TEZEK KOKUVERİN NE OLMUŞ YANİ...:)))

şaka
12.09.2013 18:59:53
şaka mı bu haber. müftülük dua ettirecek de lodos esmeyecek mi ? hangi çağda yaşıyoruz.

demokrat
13.09.2013 12:10:19
Hakikaten bu iğrençliğe bir son verecek cesur insanlar ve yönetimler yok mu bu şehirde... O gece bir misafir geldi ve bir saatte o bile isyan etti. Nasıl bir Talihsiz şehir bu. Bu kokuyu yayan ve sebep olanlar hiç utanmaz mı? Yazıklar olsun hepimize....

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli