Bandırma’nın ilk başkan adayı

Bandırma’nın ilk başkan adayı

Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Ömür Aşık, "Aşkla iş prensibim."

2024 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimde, Bandırma’nın ilk belediye başkan adayı belli oldu. 25 yaşındaki İsmail Ömür Aşık, bağımsız olarak belediye başkan adaylığını açıkladı.

AŞIK’IN ÖZGEÇMİŞİ

İsmail Ömür Aşık, 21 Temmuz 1998’de, Bandırma’da doğdu. Paşabayır Mahallesi’nde oturan Aşık, ilkokul ve ortaokul eğitimini Yaman Egeli’de tamamladı. Lise öğrenimini Bandırma Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü Ağ İşletmenliği dalında gerçekleştirdi. Üniversite eğitimini ise Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü’nü bitirerek tamamladı. Halen ikinci üniversite eğitimini açıktan olmak üzere Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Bölümü’nde sürdürüyor.

İnsanın, yaşamı boyunca sürekli kendisini geliştirmesi gerektiğini” belirten Aşık, üç yıl boyunca, Balıkesir bölgesinde futbol hakemliği yaptı. Birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan Aşık, önceki dönem Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi’nde, ‘Gençlik Kolu Başkanı’ olarak görev yürüttü. Aşık, halen özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışıyor.

PROJELERİM VAR

Bandırma Belediye Başkanlığına bağımsız olarak adaylığını açıklayan İsmail Ömür Aşık, her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözündeki Türk gençlerinden biri olmakla gurur duyuyorum. Buna ilaveten ‘Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’ sözünü rehber edinerek aynı azim ve kararlılık mücadeleme devam ediyorum. Beş ay sonra gerçekleşecek yerel seçimlerde ‘Halktan olan halktan aday’ sloganımızla bağımsız Bandırma Belediye Başkan adayı olarak gencinden yaşlısına tüm Bandırmalı hemşerilerimin oylarına talibim. Biliyorum, zorlu bir yarış içinde bağımsız bir şekilde adayım. Bu seçim hiç kolay olmayacak. Ancak şu da unutulmamalıdır ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadeleyi başlattığı zaman yanında üç-beş arkadaşı ile yol yürüdü ve ardından bizlere geride küllerinden doğan bir Türkiye Cumhuriyeti armağan etti. Biz neden Bandırma’da belediye başkanı olmayalım ki? Yine sözlerimin sonuna Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözünü eklemek istiyorum: ‘Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim.’ 

Bandırma Spor ve Gençlik Merkezi içinde duş, spa, vücut geliştirme salonunun bulunduğu bowling ve masa tenisi oyunlarının oynanabildiği, sıcak-soğuk içecek kafeteryasının bulunduğu 500 kişi kapasiteli gençlik merkezi projemiz olacak. Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi Bandırmamız için yetersiz. Bursa Devlet Tiyatrosu örneği gibi 2 bin veya 5 bin kapasiteli tiyatro salonu projemiz ile Bandırmamızı sanat ve kültürel alanda daha da ileriye taşıyacağız. Emeğin ve emekçinin yanında bir kardeşiniz olarak seçildiğimiz takdirde ‘halk ekmek fırını’ projesini en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın daha iyi bir hayat standartlarına bir nebze olsun katkıda bulunabilmek adına İstanbul ve Ankara Büyükşehir belediyelerinde halen kullanılan engelli yolları projesini de yaşama geçireceğiz. 

Projelerimizin ayrıntılarını 10 Kasım’dan sonra açıklayacağım.”



Hamit Arslan
31.10.2023 18:49:25
Kendisi genç dinamik ve değerli bir kardeşimiz çıkmış olduğu bu yolda yanındayız. Başarılar değerli kardeşim İsmail

Cavit Erdem
31.10.2023 18:51:48
Neden olmasın genç dinamik civan mert bir delikanlı mahallede seviliyor sayılıyor Bandırma'da neden bağrına basmasın? Oylar İsmail kardeşimize inşallah.

H. Kamil Sazlıdere
1.11.2023 00:02:56
Ne güzel, işte toplumun aradığı akpak yüz, sırtını birilerine dayamadan özgüveni ile aday olmuş. kutların arkadaşı 7 oyum var söz bağımsıza...

Ahmet Candan
1.11.2023 00:47:00
İşte toplumun aradığı aday profili bağımsız olarak bu süreçte 1-0 geride başlasada beş aylık süreçte arayı diğer parti adaylarına nazaran kapatacaktır. Bağımsız olmasına rağmen enerjisi yüksek cvside oldukça güzel ailemden 3 oy garanti yolun açık olsun kardeşim.

Faruk Yüce
1.11.2023 01:06:19
Böyle gençler kazanılması lazım maşallah ne mutlu kendisine ailesine çevresine taktir ediyorum kendisini bir oy benden garanti çevremdeki herkese İsmail Ömür AŞIK'a oy vermesi için adaylığı konusunda haberdar edeceğim. Bu seçim oylar bağımsız adaya...

Mehmet Ali Şahin
1.11.2023 10:50:16
Kardeşimizi yeni tanımama rağmen ben ondaki şevki siyasi zekayı ve mertligini gören birisi olarak bu yolda ona güvenim sonsuzdur.Hayirli olsun Allah Yolunu açık etsin Kardesim

Halit Kilic
1.11.2023 19:43:44
Mahallede sevilen bir kardeşimiz umarım muvaffak olur bizden tam destek böyle dürüst çalışkan dik duruşlu insanlara ihtiyacımız var umarım kazanır.

Rami
1.11.2023 21:25:09
Hep öyle derler ismail kardeş yanındayız önce diyenler vurur seni arkandan

Anahtar Kelimeler: Bandırma’ başkan adayı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı