Bandırma'nın kalbi bu iftarda attı.

Bandırma

Bandırmaspor taraftarlar derneğinin geleneksel İftar sofrası Bordo-Beyazlı camiayı kenetledi.

Bandırmaspor taraftarlar derneğince, Balıkhane önü, Otopark içinde verilen geleneksel iftar yemeği bu akşam bir kez daha yenilendi.

4 ayrı noktadan servis yapılan 1000 kişilik iftar sofrasında Mercimek Çorbası, tas-kebap, Pirinç Pilavı, Ayran ve Höşmerim ikramında bulunuldu.

Bordo beyazlı camianın yoğun ve yorucu bir çaba sonucu balıkhane önüne kurdukları dev "Halilibrahim sofrası"nda akşam ezanı ile birlikte 1000 kişi oruç açtı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, bazı meclis üyeleri, Bazı Bandırmaspor yönetim kurulu üyeleri, Bandırmaspor futbolcuları yanı sıra bordo-beyazlı camiaya gönül veren taraftarlar birkez daha gönül verdikleri takım ve yönetimi ile aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

1 Mayıs Pazar günü saat 16.00 da oynanacak Bandırmaspor Keçiörengücü karşılaşması öncesinde, hem taraftar, hemse takım üzerinde son derece olumlu motivasyon sağlayan taraftar iftarı sonrası yapılan duada karşılaşmadan 3 puan ile ayrılınması niyet edildi.

Taraftarlar gurubunun geleneksel iftar sofrasından teşekkür konuşması Anıl Başoğlu'ndan geldi.Taraftarlar Başkanaı Anıl Başoğlu, özellikle bayan taraftarlara seslenerek sayının atrmasından mutlu olduklarını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Bandırma' kalbi iftarda .
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı