Bandırmaspor altyapısı atakta

Bandırmaspor altyapısı atakta

15-23 Aralık tarihleri arasında bir dizi etkinlik gerçekleşecek

Bandırmaspor Kulübü altyapısı, önümüzdeki günlerde bir dizi etkinliğe hazırlanıyor.

Bandırmaspor Kulübü´nün altyapıdan sorumlu yöneticisi Ertunç İşbay, Altyapı Gelişim Direktörü Eşref Erkekoğlu ve altyapı antrenörlerinden Mustafa İzgi, ortak basın toplantısı düzenlediler.

İşbay, 15-23 Aralık 2016 tarihleri arasında, altyapıda yer alan sporcuların ailelerine yönelik düzenleyecekleri etkinlikler hakkında şu bilgiyi verdi:

? Hedefimiz öncelikle iyi ve ahlaklı insan yetiştirmektir.15 Aralık 2016 Perşembe günü, Barış Manço Kültür Merkezi´nde, saat 20.30´da gerçekleştireceğimiz etkinlikte Dr. Zafer Yılmaz, ?Sporcu Sağlığı ve Beslenme-Büyüme zorlukları?, Aile Danışmanı Nevin Çotuk da ?Çocuk ve Gelişim Psikolojisi? konularında konuşacaklar. 23 Aralık 2016 Cuma günü, Santral Kültür Merkezi´nde, saat 20.00´de, Futbol Federasyonu ?Çocuk Güvenliği ve Esenliği´ bölümünün başında bulunan, federasyon eğitmeni ve çocuk istismarı soruşturma uzmanı  Gülhan Gündüz Şişman, velilere seminer verecek. Bu etkinliklerimize, altyapımızda yer alan çocuklarımızın anne-babalarını ve ailelerini bekliyoruz.?

İşbay, gelecekteki hedeflerinin, yalnız Bandırma değil, çevresiyle birlikte yaklaşık 500 bin nüfusun içinden altyapı oyuncusu seçmek olduğunu belirtti.

Bandırmaspor Altyapı Gelişim Direktörü Eşref Erkekoğlu, altyapının önemini vurgulayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Öncelikli hedefimiz iyi ve ahlaklı gençlerin yetişmesini sağlamaktır. Altyapı çalışmaları 6-7 yaşlarında başlamalı. Yani, gençlerimize bu yaşlarda dokunmaya ve onları işlemeye başlamalıyız. Ancak aileler, çocuklarını, bize çok geç sayılan, 14-15 yaşlarında getiriyorlar. O yaşlar artık müsabaka oynama yaşlarıdır.?

Bandırmaspor alt yapı antrenörlerinden Mustafa İzgi de, 8 kategoride çalışma yaptıklarını vurgularken, ?Ayrıca futbol okulumuzda 80 sporcumuz var. Toplam 125 lisanslı sporcuya sahibiz? dedi.  Önder BALIKÇI

/resimler/2016-12/8/1553336718197.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli