Bandırmaspor-Eyüp maçında Bursaspor taraftarlarına giriş yasağı

Bandırmaspor-Eyüp maçında Bursaspor taraftarlarına giriş yasağı

Bandırmaspor-Eyüpspor maçında Bursaspor taraftarlarına da bilet satılmaması kararı aldığı ortaya çıktı.

Bandırma İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun, 29 Mayıs 2022 günü, Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanşında oynanacak Bandırmaspor-Eyüpspor maçında deplasman takımının taraftarlarının yanı sıra Bursaspor taraftarlarına da bilet satılmaması kararı aldığı ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak Passolig resmi sitesinde yer alan Bandırmaspor-Eyüpspor maçının bilet satış işlemleriyle ilgili açıklama şöyle:

“Alınan İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı ile Bandırmaspor biletleri, Eyüpspor ve Bursaspor logolu Passolig kartlar hariç, diğer tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Covid-19 önlemleri kapsamında aldığı karar gereği karşılaşmaya misafir seyirci alınmayacaktır.

BİLET TRANSFER KISITLAMASI

Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Bandırmaspor bilet sahipleri, Eyüpspor ve Bursaspor logolu Passolig kartları dışında, diğer tüm Passolig kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler.

ENGELLİ TRİBÜN BİLETLERİ

Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig kart zorunluluğu bulunmaktadır.

Engelli tribün bilet başvuruları karşılaşma günü stadyum gişelerinden yapılmaktadır.

Engelli tribün biletleri transfer edilemeyecektir.”



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı