Bandırmaspor-Hatayspor Maçının Ardından

Bandırmaspor-Hatayspor Maçının Ardından

Zafer Biryol;"Hakkımız olan üç puanı aldığımızı düşünüyorum"

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor´un teknik direktörü Zafer Biryol, 2-0 kazandıkları Hatayspor maçına ilişkin, "Hakkımız olan üç puanı aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Biryol, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, müsabakanın ilk ve ikinci yarısının gece ve gündüz arasındaki fark gibi olduğunu söyledi.

İlk yarıda istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını aktaran Biryol, "Çok basit hatalar yaparak oyun ritmimizi bir türlü bulamadık. Bunda hakemin de payının olduğunu düşünüyorum. Oyun çok durdu. Maçın ilk yarısının sonunda 5 dakika uzatma verildi. Ancak ilk yarıda oynanan oyun 20 dakikayı geçmez. Bundan dolayı istediğimiz oyun akışını sağlayamadık" dedi.

Biryol, ikinci yarıda oyuncularının ellerinden gelenin iyisini yapmaya başladığını ifade ederek, "İkinci yarı takım olarak rahat oynadık ve pozisyonlara girmeye başladık. Tek başımıza futbol oynadık. Rakibi kendi sahamıza getirmedik. Rakibin ikinci yarı bir tane atağı vardı. İkinci yarıda oyuncularımın ortaya koydukları performanstan memnunum. Hakkımız olan üç puanı aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false