Bandırmaspor Koordinatörü Ertaş,

Bandırmaspor Koordinatörü Ertaş,

Genel Koordinatör Ertaş; ?Bandırmaspor yönetim çevresi ile profesyonel olacak.?

Bandırmaspor yönetim kurulunun profesyonel eksende buluşma noktasında başlattıkları çalışma programı içinde kulübün başına getirilen Erman Ertaş konum ve çalışma fonksiyonlarını gazetemiz spor editörü Zeyyat Saygın´a konuştu.

Bandırmaspor´un idari anlamda profesyonel yönetim çevresine kavuşmadı adına Bandırmaspor´un başına getirilen Genel Koordinatör Erman Ertaş, ?Yönetim kuruşları genelde iş güç sahibi kimseler oldukları için bu anlamda taşın altına ellerini koysalar da, idari işlevsel anlamında zamanlarını 7/24 kulüp için verememektedirler. Buna rağmen yönetim kurulları büyük özveride bulunup kulüplerin içinde bulunmaları yeterlidir ancak bu işi meslek olarak yapan, 7/24 yaşayan insanların olması gerekiyor. Ben kendi adıma onu yapıyorum. Bu bir yaşam şekli.? Dedi.

Bandırmaspor´un yeni Koordinatörü Erman Ertaş, Kulübü idari anlamda yönetilmesi ve yapılanması anlamında destek olmaya geldiğini söyledi.

Spor editörümüz Zeyyat Saygın ile Bandırmaspor Erman Ertaş´ın yeni görevlendirmeye ilişkin sohbeti videomuzda izleyin izletin.

/resimler/2016-11/3/0819594186434.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli