Bandırmaspor maçına A klasman hakemi

Bandırmaspor maçına A klasman hakemi

Sakarya-Bandırma maçında Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak

TFF 2. Lig´de normal sezonun son hafta karşılaşmaları bu hafta oynanacak.

Beyaz Grup´ta yer alan Bandırmaspor, ilk yarıda, Bandırma´da 4-1 yendiği  Sakaryaspor A.Ş. ile 05.05.2018 Pazar günü deplasmanda mücadele edecek. Saat 15.30´da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesinin A klasman hakemi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu, bir kuruluşta yönetici olarak çalışıyor.

Karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemliğini İzmir bölgesinin A klasman yardımcı hakemi Sezgin Çınar üstlenecek. Çınar, otomotiv sektöründe çalışıyor.

Maçta diğer yardımcılığı Bersan Duran yapacak. Mühendis olan Duran, A klasman yardımcı hakemi kokartı taşıyor.

Sakaryaspor-A.Ş.-Bandırmaspor maçının dördüncü hakemliğini Sezer Yalçın yürütecek. B klasman hakemi Yalçın, bankacılık/finans sektöründe yer alıyor.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı´nda oynanacak karşılaşmada Futbol Federasyonu temsilciliklerini Yalçın Gül ve Akın Kılavuz yapacak.

Bu maç öncesinde Bandırmaspor ve Sakaryaspor A.Ş., play-off maçları oynama hakkını elde etmiş bulunuyor. Karşılaaşma, play-off´ta eşleşecek takımların belirlenmesi açısından önem taşıyor.  

Gümüşhane mi, Altay mı?

Şampiyonluk düğümü İzmir´de çözülecek

TFF 2. Lig Beyaz Grup´ta normal sezonun son haftasında en önemli karşılaşma, İzmir´de oynanacak. Bu karşılaşmada Altay, lider Gümüşhanespor´u ağırlayacak. Bu karşılaşma öncesinde Gümüşhanespor, 64 puanla liderlik koltuğunda otururken, 63 puanlı Altay ise ikinci sırada yer alıyor. Gümüşhanespor, karşılaşmayı en az beraberlikle bitirirse grup lideri olarak 1. Türkiye Ligi´ne yükselecek. Altay ise ancak maçı kazandığı takdirde 1. Türkiye Ligi´ne yükselme hakkını elde edecek.

05.05.2018 Pazar günü, İzmir Atatürk Stadı´nda, saat 15.30´da başlayacak karşılaşmayı A klasmanı hakemi Serkan Çınar yönetirken, yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Candaş Erbil yapacak.  ÖNDER BALIKÇI

/resimler/2018-5/3/1643552843202.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli