"Bandırmaspor oynadığı ligin üstünde bir takım"

Avcı;Kupa´da oynadığımız 4 alt lig takımların en iyisi Bandırmaspor.?

 

İstanbul´da oynanan karşılaşmanın Bandırmadaki rövanşı ardından, açıklamada bulunan Medipol Başakşehir FK. Teknik direktörü Abdullah Mucip Avcı Bandırma´ya daha ciddi şekilde hazırlanarak geldiklerini itiraf etti.

Medipol Başakşehir Fk. Teknik Direktörü Abdullah Mucip Avcı Bandırma´daki pupa rövanşı ardından yaptığı açıklamada,

?Kupanın 4. Maçı alt liglerde oynadığımız takımlar arasında Bandırmaspor bazen üst liglerde de görmediğimiz organizasyonu son derece doğru olan bir takım, buna karşı oynadık ilk maçta biraz konsantrasyonumuz eksikti kaybedebilirdik te, bugün itibari ile oyunun başından sonuna kadar beraber oynamaya çalışan bir takımdık. Oyunun içinde doğru işler yaptılar ve bunun karşılığını özellikle grup birincisi olmak gibi bir hedef koyduk, grup birincisi olduğunda, gruptan çıktığında tek maç kendi sahanda oynayıp 8 takıma kalma ihtimalin var. Onun için bunu değerlendirmek istiyoruz ki biz kulüp olarak kısa bir tarihimiz olmasına rağmen bir çeyrek final, bir final oynamış takım, Avrupa kupalarına girebilmek için hem lig, hem de kupada yarışıyoruz. İki tane bir birine yakın eş değerde rekabet ortamı olan bir takımız. Bugün itibari ile oyuncularımı tebrik ediyorum. ?

?Bandırmaspor hakikaten oynadığı ligin üstünde bir takım. İyi organizasyonları var, lig te de onlara başarılar diliyorum. .? dedi.



  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı