Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin: ?´Kötü oynadığımız maçlardan bir tanesi idi´´

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin: ?´Kötü oynadığımız maçlardan bir tanesi idi´´

?´İkinci yarıda mücadelemizi arttırdık. Biraz daha önde baskı yaptık. Kazanmasını bildik´´

 

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, son dakika golüyle 2-1 galip geldikleri Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada  "Eğer bir yeri hedefliyorsak mutlaka kendimizi daha da geliştirmeliyiz´´ dedi.

/resimler/2016-3/11/2026280931181.jpg

Ertekin, "Kötü oynadığımız maçlardan bir tanesi. Yine kötü oynarken tuhaf bir gol yiyince başına belayı alıyorsun tabi. İkinci yarıda mücadelemizi arttırdık. Biraz daha önde baskı yaptık. Kazanmasını bildik. Tek sevindiğimiz taraf bu. Demek ki çalışmamız gerekiyor. Eğer bir yeri hedefliyorsak mutlaka kendimizi daha da geliştirmemiz lazım. Şu an itibariyle bundan sonraki maçlarda baktığınızda çok iyi oyun bekliyoruz ama zaman zamanda bu tür oyunlarla maç kazanmak bizi yukarı doğru itiyor. Hem iyi oynayarak hem de üç puanlar alarak devam etmek istiyoruz.´´ dedi.

 İç sahada panik yaptıklarını dışarıda daha rahat oynadıklarını da sözlerine ekleyen Ertekin, "İçerde hemen gol bulmak gerekiyor, hemen kazanma içgüdüsü yükseliyor. Golü bulamayınca bu sefer panik ve telaş içinde çok da fazla iyi oynadığımız söylenemez.  Bunların tek nedeni iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Bütün mesele bundan kaynaklanıyor. Onun içinde bandan sonraki maçlarda bu konuda da oyuncularımızı konuşarak eğitmemiz gerektiğini düşünüyorum´´ ifadesini kullandı.- Ahmet PESEN



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli