Bandırmaspor Y. Malatya´ya hazırlanıyor

Bandırmaspor Y. Malatya´ya hazırlanıyor

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar: ?Şiddetle puana ihtiyacımız var?

    Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar, ?Pazar günü Malatya´da, Yeni Malatyaspor ile oynayacağımız karşılaşmadan üç puan almak için çaba harcayacağız? dedi.

  Şiddetle puana ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Uçar, şunları söyledi:

?Bu maçın benim için ayrı bir önemi var. Önceki dönemde çatısı altında şampiyonluk yaşadığım Yeni Malatyaspor iyi bir ekip. Ancak son haftalarda biraz bocalıyor. Her maçımıza olduğu gibi bu maça da üç puan için çıkacağız.?

Bandırma´da oynanan Adana Demirspor maçında hakem tarafından oyun alanı dışına alınmasıyla ilgili olarak gazetecilerin sorusunu da yanıtlayan Uçar, şöyle konuştu:

?Karşılaşma sırasında rakip takım oyuncuları, zaman geçirmek için sürekli yerde yatıyorlardı. Bu sırada onlara hitaben ?Terbiyesizler! Oyundan zaman çalıyorlar!´ dedim. Hakemler, bu sözleri üstlerine alınmışlar. Ayrıca, kendime ait alanımı iki metre ihlal ettiğimi rapora yazmışlar. Savunmamızı yaptık. En çok bir haftalık ceza bekliyorum. Ancak, yine de yapmamalıydım. Bu hafta takımımın başında yer alamayacağım. Bandırmaspor camiasından özür diliyorum. Bir daha asla böyle bir olay yaşanmayacak.?

Uçar, Yeni Malatyaspor maçında kırmızı kart cezalısı Kıvanç ile sakat olan Emre´nin forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Bordo-beyazlı takımın bugünkü çalışmasına eşi rahatsız olan Daniel Costa katılmadı.

/resimler/2016-12/8/1549045734014.jpgX?Y. Malatya maçı zor geçecek?

Bandırmaspor takım kaptanı Özgür Çelik, ?Pazar günü Malatya´da, Yeni Malatyaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız? dedi.

Yeni Malatyaspor´un güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Özgür, şunları söyledi:

?Grupta her takım, birbirini yenebilecek güçte. Yeni Malatyaspor da elbette ki güçlü bir rakip. Ancak biz de kendimize güveniyoruz. Yeni Malatyaspor´u yenebilecek güçteyiz. Maça, üç maç için çıkacağız.?Önder BALIKÇI

/resimler/2016-12/8/1550493024015.jpg



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli