Bandırmaspor yasta

Bandırmaspor yasta

Elmastaş:"Güzel şeylere imza atacağız diye birbirimize söz verdik."

 

/resimler/2015-10/25/2024050552733.jpg

Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş:

"Güzel şeylere imza atacağız diye birbirimize söz verdik. Ama hocamız bizi çok erken bıraktı. Çok üzgünüz."

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor´un Başkanı Erhan Elmastaş, teknik kadro ile kaptan Ali Serin´in katıldığı tesislerde bir toplantı gerçekleştirdi. Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, gazetecilere yaptığı açıklamada acılarının büyük olduğunu söyledi. Elmastaş,

?"Güzel şeylere imza atacağız diye birbirimize söz verdik. Ama hocamız bizi çok erken bıraktı. Çok üzgünüz. Ailesine yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepimizi başı sağ olsun söylenecek başka şey yok.´´ dedi.

/resimler/2015-10/25/1950002855991.jpg

Antrenör Erdal Ergörmüş, toplantıda duygularını dile getirirken, "Bizler için çok erken kayıp oldu.  Kendime örnek aldığım insanlardan biriydi. Çok iyi bir dost çok iyi bir eş ve baba idi. Bize göre Türk futboluna olması gereken yerde değildi. Çok bilgiliydi." dedi.

Antrenör Ramazan Erin ?de üzüntülerinin çok fazla olduğuna dikkati çekerek: "Kültürlü karakterli dürüst insanların en başında gelecek bir ağabeyimizi kaybettik.´´ diyebildi.

Kaptan, Ali Serin, "Acımız çok büyük. Bize öyle bir karakter yarattı ki bize yetti arttı bile. Takım arkadaşlarım adına da söylüyorum. Bandırmaspor iyi bir hoca ve insanı kaybetti. Tanıyabileceğimiz iyi hocalardan birini kaybetti. Bize 10 günde büyük görevler yükledi. Bizde istediği görevi yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. İsteklerinin çok daha fazlasını yapmak zorundayız.´´ dedi.

Hayatını kaybeden Turhan cenazesi yarın İstanbul´da Şakiri Camii´nde kılınacak ikinci namazının ardından Karacaahmet mezarlığında toprağa verilecek.  Bandırmaspor yönetimi ve futbolcular cenazeye katılacak.

Bilindiği gibi Alpedo Kahramanmaraşspor müsabakasının 70.nci dakikasında rahatsızlanan Bandırmaspor´un Teknik Direktörü Orhan Özyazanlar, ameliyata alıdığı Bursa Acıbadem Hastanesi´nde tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak vefat etmişti.

/resimler/2015-10/25/1950179575056.jpg

VEFA GECESİ ERTELENDİ

Bandırmaspor yönetim kurulu geçmişle günümüzü bütünleştirme anlamında 27 Ekim gecesi düzenlemeyi planladığı vefa gecesini erteledi.

Bandırmaspor yönetim kurulu Bordo beyazlı ekibin 50. yılı dolayısı ile düzenlediği gecede Bandırmaspor formasını giymiş eski ve günümüz oyuncularının katılacağı bir gece ile camiayı bir araya getirmeyi planlamıştı.



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor yasta
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false