Bandırmaspor alt yapı ile güçlenecek

Bandırmaspor alt yapı ile güçlenecek

Akademi sorumlusu Fatih İçöz: “Bir gün Bandırma sahasında bu çocukların birinde kaptanlık pazubantı ile takımın başında çıkması bizim en büyük onurumuz, gururumuz olacak”

Erkan “Okulda çok güzel bir ortamımız var. Bütün gençlerimizi çocuklarımızı aldık Bandırmaspor formasını giydirdik. İlk önce çocuklarımızın futbolla değil de iletişimlerini çok iyi olması, bireysel yeteneklerinin çok iyi olması. Amacımız o yönde. Burada futbol okullarının başlama sürecinde başta başkanımız Onur Göçmez ve değerli yönetim kuruluna Alt yapı koordinatörümüz Fatih İçöz’e ben çok teşekkür ediyorum. Niye teşekkür ediyorum? Ben bir Bandırmalıyım. Uzun yıllar Bandırmaspor da forma giydim. Bu gençlerimizi böyle gördükçe gururlanıyorum, onur duyuyorum. Bandırma ailesi çok büyüyecek, bu çocuklarlarında içlerinden, Bandırmaspor forması giyecek çocuklarımız olacak.”ifadelerini kullandı.

Yeni kayıt yaptıran bordo beyazlı minikler antrenman sahasında yeni formalarını giyerek ilk çalışmaya katıldı. Antrenman ısınma hareketleriyle başladı, Top becerilerini geliştirme, pas alış- verişi, becerilerini geliştirme, dar alanda pas çalışması ve 4 takım halinde çift kale ile sona erdi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor güçlenecek
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı