Bandırmaspor alt yapı ile güçlenecek

Bandırmaspor alt yapı ile güçlenecek

İçöz: “Bir gün Bandırma sahasında bu çocukların birinde kaptanlık pazubantı ile takımın başında çıkması bizim en büyük onurumuz, gururumuz olacak”

Akademi sorumlusu Fatih İçöz: “Bir gün Bandırma sahasında bu çocukların birinde kaptanlık pazubantı ile takımın başında çıkması bizim en büyük onurumuz, gururumuz olacak”

Bandırmaspor UEFA B lisanslı hocası Sedat Erkan:” Uzun yıllar Bandırmaspor da forma giydim. Bu gençlerimizi böyle gördükçe gururlanıyorum, onur duyuyorum. Bandırma ailesi çok büyüyecek, bu çocuklarlarında içlerinden, Bandırmaspor forması giyecek çocuklarımız olacak.”

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor Futbol Akademisi çalışmalarını sürdürüyor. Amaçlarının A takıma daha çok futbolcu kazandırmak olduğuna dikkat çeken teknik ekip, “Bir gün Bandırma sahasında bu çocukların günün birinde kaptanlık pazubantı ile takımın başında çıkması kendilerinin en büyük onuru, gururu olacaklarını söyledi.

Akademinin Edincik Mahallesi’nde bulunan tesislerinde ikinci çalışmasını yapan  Royal Hastanesi  Bandırmaspor Futbol Akademisinin Sorumlusu ve Sportif  Direktör Yardımcısı Fatih İçöz  Başkan Onur Göçmez’in Bandırmaspor’a adım atmasıyla beraber, altyapının sorumluluğunu aldığını söyledi. İçöz şunları aktardı:  “ Kendisinin ilgisi alakası desteğiyle de önce gelişim liglerine sonra A takımımızın Spor Toto 1.Lige çıkmasıyla birlikte Elit Liglere adım attık. Pandemi dolayısıyla büyük bir ara verdiğimiz spor okullarımızı kısaltmış bulunduk. Pandemide maalesef çocuklarımızı evlere kapandı, okullarımızı bu nedenle devam ettiremedik.

 Bu sezon başlattık çalışmalarımızı, 8 yaşından 14 yaşına kadar olan çocuklarımızı Edincik Mahallesi’de bulunan akademi sahalarımızda çalıştırmaya başladık.

8 yaşından 14 yaşına kadar olan 55 çocuğumuz var. Bu bir haftalık çalışma sonucunda oldu. Bu sayı daha da artacak. Amacımız tüm çocuklarımıza düzgün eğitim verip, eğitimli bir şekilde Elit Liglere hazırlamak. Bunların içersinden yetenekli olan çocuklarımızı daha çok, çalışanlarını hocalarımızın gözüne girenlerini lig takımlarına alıp, oralarda oynatmak. Hedefimiz 14 le başlatıp, 15,16,17 A takımımıza kadar kazandırmak. Bütün amaç ve hedefimiz bu.

 Bir gün Bandırma sahasında bu çocukların birinde kaptanlık pazubantı ile takımın başında çıkması bizim en büyük onurumuz, gururumuz olacak” ifadelerini kullandı.

Bandırmaspor UEFA B lisanslı hocası Sedat Erkan da futbol okullarıyla ilgilendiğini artı U 14-15 gurubuna baktığını bildirdi.

Erkan “Okulda çok güzel bir ortamımız var. Bütün gençlerimizi çocuklarımızı aldık Bandırmaspor formasını giydirdik. İlk önce çocuklarımızın futbolla değil de iletişimlerini çok iyi olması, bireysel yeteneklerinin çok iyi olması. Amacımız o yönde. Burada futbol okullarının başlama sürecinde başta başkanımız Onur Göçmez ve değerli yönetim kuruluna Alt yapı koordinatörümüz Fatih İçöz’e ben çok teşekkür ediyorum. Niye teşekkür ediyorum? Ben bir Bandırmalıyım. Uzun yıllar Bandırmaspor da forma giydim. Bu gençlerimizi böyle gördükçe gururlanıyorum, onur duyuyorum. Bandırma ailesi çok büyüyecek, bu çocuklarlarında içlerinden, Bandırmaspor forması giyecek çocuklarımız olacak.”ifadelerini kullandı.

Yeni kayıt yaptıran bordo beyazlı minikler antrenman sahasında yeni formalarını giyerek ilk çalışmaya katıldı. Antrenman ısınma hareketleriyle başladı, Top becerilerini geliştirme, pas alış- verişi, becerilerini geliştirme, dar alanda pas çalışması ve 4 takım halinde çift kale ile sona erdi. Ahmet PESEN



zekai doğrusöz
27.06.2022 11:23:32
BANDIRMASPOR Yönetimini çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum her zaman destek tam destek. Fakat şu acı gerçeğide söylemeden edemeyeceğim. ALT YAPILAR camiaların gelecerğidir. Öyle bir EĞİTİM SİSTEMİ KURULMALI Kİ. A Takımda HOCALIK GÖREVİ GEREKTİĞİNDE ALTYAPI HOCALARININ DESTEK OLABİLECEKLERİ BİR SİSTEM GEREKLİ . (Örnek BEŞİKTAŞ - Önder KARAVELİ ) Beşeri ilişkiler de olmalı tabiki görevlendirme de yapılmalı fakattttt ALT YAPI da görev alan arkadaşlar kardeşler Bu konuda yetkin ve tecrübeli olmalı AT YAPI ya hakim olabilmelidirler. Sakın Yanlış Anlamayın beni onları eleştirmek değil amacım ama ÇOCUK MERMER GİBİDİR. ÜZERİNE YAZI YAZAN KİŞİ ÇOK ÖNEMLİDİR. Bu BANDIRMA İÇİN KANAYAN BİR YARADIR. HALA ÇÖZÜMLENMEMİŞ BİR YARA MALESEF. FUTBOL BİR BİLİMDİR. GÖSTERMELİK YAPILAN ALT YAPI LAR FUTBOL OKULLARI MALESEF KENDİMİZİ KANDIRMAKTAN İLERİ GİDEMEZ. BANDIRMASPOR ALT YAPI KOORDİNATÖRÜ BANDIRMASPOR da KAPTANLIK YAPMIŞ , BİR SÜRÜ ÜST DÜZEY KULÜPTE FUTBOL OYNAMIŞ birisinin üzerinde olursa bu hem o hocaya ihanet olur hemde diğer arkadaşa saygısızlıktır. ALT YAPIYA ÖNEM BÖYLE OLMAZ . BU KONUDA SİZE SAYFA SAYFA yazabilirim de YANLIŞ ANLAŞILIR MALESEF

Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor güçlenecek
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı