Bandırmaspor alt yapısı güvenilir ellerde

Bandırmaspor alt yapısı güvenilir ellerde

Alt yapı sorumlusu Ertunç İşbay: Öncelikli hedefimiz, A takımımıza oyuncu yetiştirmektir”





Bandırmaspor U-17 takımının, Çanakkale'nin Biga ilçesinde oynanan Türkiye Futbol Şampiyonası, birinci kademe maçlarında grup şampiyonu olarak, ülkemizin 20 takımı arasına girmesi mutlulukla karşılandı. Üçer takımdan oluşan iki grubun B grubunda mücadele veren bordo-beyazlılar, ilk maçında İzmir Şirinyer ile 1-1 berabere kalmasının ardından İstanbul Gençlerbirliği engelini 1-0'lık sonuçla aşarak, finale yükselmişti. Finalde de, A grubu birincisi İzmir Konak Belediyespor'u 2-1 yenen Bandırmaspor, grup şampiyonluğunu kucaklamıştı. Bordo-beyazlı takım, 20 il merkezinde, 198 takımın yer aldığı Türkiye Şampiyonası'nda, 20 takım arasına girerek, yarı final grubuna yükselme başarısını göstermişti.

Ertunç İşbay: ”Bandırma gençliği, yeni tesisler istiyor”

Bandırmaspor Kulübü'nün alt yapısından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ertunç İşbay, U-17 takımının başarısından büyük mutluluk duyduğunu, başta takımın teknik sorumluları Faruk Ahlatlı, Mustafa İzgi ve Ömer Doğan olmak üzere tüm bordo-beyazlı takım oyuncularını kutladığını vurgularken, şu değerlendirmede bulundu:

Şimdi, bizim de arasında bulunduğumuz 20 takım, önümüzdeki günlerde, dört ayrı merkezde oynanacak 2. kademe maçlarında mücadele edecek. Bu kademenin ardından kalan 4 takım da, Türkiye Şampiyonası final grubunda yer alacak. Tabii ki, bu şampiyonada başarılı olma mücadelemizi sonuna dek sürdüreceğiz. Ancak bizim için en önemli başarı, alt yapımızdan yetişen gençlerimizin, A takımı formasını giymesidir. Tabii, yıllardır özlemini duyduğumuz bu olayı gerçekleşmesi için gençlerimize yönelik bir tesisleşme hamlesine gereksinim vardır. Bandırma'yı yöneten yetkililerin, bu konuda çaba harcaması gerektiğine inanıyorum.”

İşbay, yıllar sonra Bandırmaspor alt yapısında yer alan gençlerin, gelecekte A takımı formasını giymeyi hayâl etmelerinin önemli bir gelişme olduğunu sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı