Bandırmaspor alt yapısı gümbür gümbür geliyor

Bandırmaspor alt yapısı gümbür gümbür geliyor

Alt yapı sorumlusu Faruk Ahlatlı: Tek hedefimiz, A takımına oyuncu yetiştirmek” Alt yapıda 96 lisanslı oyuncu var




Bandırmaspor alt yapısı gümbür gümbür geliyor.

Alt yapı sorumlusu Faruk Ahlatlı:  Tek hedefimiz, A takımına
oyuncu yetiştirmek” Alt yapıda 96 lisanslı oyuncu var.


Bandırmaspor'un alt yapısında çalışmalar büyük bir ciddiyet içinde sürüyor. Bordo-beyazlı kulübün alt yapı sorumlusu Faruk Ahlatlı, Balıkesir Belediyespor'un ardından Balıkesir il ikincisi olarak, önümüzdeki günlerde Türkiye Bölgesel Lig maçlarına katılacak U-15 takımlarının yanı sıra Balıkesir İl Şampiyonası'na katılacak U-17 ve U-19'larda çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini vurgularken, şunları söyledi:

Şu anda alt yapımızda toplam 96 lisanslı oyuncumuz bulunuyor. Ayrıca, önümüzdeki günlerde liglerinin başlamasını beklediğimiz U-10 ve U-13 takımlarımız için de 25 çocuğumuza lisans çıkaracağız. Bizim açımızdan başarının en büyük ölçüsü, A takımımıza vereceğimiz oyuncu sayısının çok olmasıdır. Bunu sağlamak amacıyla büyük çaba harcıyoruz. Bu çabalarımıza, bize her zaman güvenen kulübümüzün başkanı Mehmet Kılkışlı ve yönetim kurulu üyelerimiz ile alt yapıdan sorumlu yöneticimiz Ertunç İşbay'ın da katkıları büyüktür.”

Önümüzdeki dönem Akademi Ligi'ne de katılmak istediklerini vurgulayan Ahlatlı, Ancak, bu lige katılabilmemiz için alt yapımıza ait sahanın, sosyal tesisleriyle birlikte tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı