Bandırmaspor Altyapı Sorumlusu Ahlatlı: "Öncelikli hedefimiz sosyal ve kişilikli bireyler yetiştirmektir"

Bandırmaspor Altyapı Sorumlusu Ahlatlı:

     
Bandırmaspor Kulübü altyapı sorumlularından Faruk Ahlatlı, öncelikli görevlerinin, sosyal, kendine güvenli ve kişilikli gençler yetiştirmek olduğuna dikkati çekti.
50 kişiden oluşan Yaz Futbol Okulu`nun, 1998-2002 doğumluları kapsadığını vurgulayan Ahlatlı, şu değerlendirmede bulundu: "Yaz Futbol Okulu`muzun bünyesinde çalışma yapan çok yetenekli çocuklarımız bulunuyor. Bu çocuklarımızın, geleceğin Bandırmaspor profesyonel takımının formasını da giyeceklerine inanıyorum. Ancak öncelikli hedefimiz, çocuklarımızı, gençlerimizi suç işlemekten, zararlı alışkanlıklara yönelmekten korumaktır. Biz, her şeyden önce kendine güven duyan, sosyal ve kişilikli gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Hele hele Bandırmaspor`umuz, kendi tesisleri ve sahalarına kavuştuğunda, bu yolda daha önemli adımlar atacağımıza inanıyoruz."
Ahlatlı, Mehmet Kılkışlı`nın başkanlığındaki Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu`nun, altyapının önemine inanıp, her isteklerini yerine getirmeleri nedeniyle de kendilerine teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı