Bandırmaspor Basın Sözcüsü , Can Gülmezgil: " Sosyal tesis ve antrenman sahaları konusunda çok önemli adımlar attık"

Bandırmaspor Basın Sözcüsü , Can Gülmezgil:

 

Sezona başlarken yepyeni bir takım kurdukalrına dikkati çeken bordo-beyazlı kulübün basın sözcüsü Can Gülmezgil, sosyal tesislerde yaptığı basın toplantısında gazetecileri bilgilendirdi. Gülmezgil şunları söyledi:

"2011-2012 sezonu 10 Ağustos Cumartesi günü İnegöl`de oynayacağımız Sarıyer maçı ile başlıyor. Bildiğiniz gibi sahamızın onarımı nedeniyle içerde oynayacağımız ilk iki maçımızı İnegöl sahasında oynuyoruz.

Bu sezona başlarken yepyeni bir takım kurduk. Geçen seneden kadromuzda bulunan yedi arkadaşımızla sözleşme yeniledik. 18 tane de değişik takımlardan yeni futbolcular transfer ettik. Toplam kadromuz 25 kişi. İyi bir hazırlık devresi geçirdiğimiz söylenebilir. Bu sezon yepyeni bir takım kurarken Bandırmaspor`un bekleyen en önemli sorunlarından olan sosyal tesis ve antrenman sahaları konusunda çok önemli adımlar atıldığına dikkati çeken Bandırmaspor basın sözcüsü Can Gülmezgil. Sosyal tesislerde yönetim kurulundan Bora Keskinler ile birlikte yaptığı basın toplantısında Sosyal tesisimiz çok kısa bir zaman zarfında 200 bin liralık bir harcama ile Bandırmaspor`un ihtiyacı olan çalışan ve futbolculara yakışır bir hale getirildi."



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli