Bandırmaspor çifte bayram yaşadı

Bandırmaspor çifte bayram yaşadı

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman: Hak ettiğimiz üç puanı aldık”








Bandırmaspor çifte bayram yaşadı

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman:

Hak ettiğimiz üç puanı aldık”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman, F. Kahramanmaraşspor önünde iyi oynayarak, hak ettiğimiz üç puanı elde ettik” dedi.

3-2 kazandıkları, zor geçen karşılaşmada hakemlerin de maçı kazanmamaları için ellerinden geleni yaptıklarını öne süren Yaman, şunları söyledi:

Eğer son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsaydık, galibiyet golü için son dakikalara kadar beklemek zorunda kalmazdık. Ancak çok iyi mücadele edip, iyi oynadık ve ilâhi adalet, son anda da olsa tecelli etti. Böylece, âdil maç yönetmeyen hakemleri de yenmeyi başardık. Ligde, başta ilk maç olmak üzere bazı maçlar çok önemlidir. Bu maç da onlardan biriydi. Bandırmaspor'un, 7-8 hafta sonra gerçek bir takım niteliğini kazanacağını söylemiştim. Şimdi bu yolda güvenilir adımlarla ilerliyoruz. Ancak, herkesten biraz daha sabır ve tolerans bekliyorum. Takımımıza biraz daha olumlu yaklaşılmasını diliyorum.”




Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil de maçtan sonra yaptığı açıklamada, Bandırmaspor'un, Çarşamba günü Bandırma'da, Yozgat Yimpaşspor ile oynayacağı Türkiye Kupası karşılaşmasına tüm Bandırmalıları davet etti.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false