Bandırmaspor da ayrılık rüzgârları…

Bandırmaspor da ayrılık rüzgârları…

Bandırmaspor’da, Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollar ayrıldı.

Bodo-Beyazlı Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, teknik direktör Erkan Sözeri ile 2021-2022 sezonu planı kapsamında yapılan görüşmeler sonunda yolların ayrıldığı belirtildi.

Görüşmeler sonucunda karşılıklı iyi niyet çerçevesinde yolların ayrıldığı aktarılan açıklamada, "Teknik direktörlük sürecinde şehri ve takımı benimseyen hocamız Sözeri ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Bandırmaspor ile yollarının ayrıldığını bildiren Sözeri basın açaıklamasında şaunları aktardı: “ Sayın başkan ve yönetimimizle yaptığımız görüşme neticesinde 2021 ve 2022 sezon planlaması kapsamıda karşılıklı iyi niyet çerçevesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu dönemde bana destek olan Belediey Başkanımız sayın Tolga Tosun, çok kıymetli yönetim kurulu başkanımız sayın Onur Göçmez ve yönetim kurulu üyelerimizcamiamız, taraftarlarımız Emniyet mensuplarımız ve siz değerli basın mensuplarımıza ve çok güzel performanslar sergileyen, başarılı maçlar çıkaran hiçayırmaksızın çok sevdiğim kıymetli futbolcularıma teşekkürürü bir borç bilirim. Bandırmaspor ve Bandırma şehri her zaman kalbimizdeki ayrıcalıklı yerini alacaktır”Yine kulübün sosyal medya hesabından yapılan ikinci açıklamada Sportif Direktör Serdar Samatyalı ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Bordo-Beyazlı Kulübün resmi sitesinden daha önce de yapılan açıklamada bordo beyazlı ekip profesyonel oyuncularından Gabriel Torje ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını bildirmişti.

Kulüp yönetimi Gabriel Torje'ye bu zaman kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı