BANDIRMASPOR FİNALDE

BANDIRMASPOR FİNALDE

TFF 1.Lig’de play-off’larda, yarı final ikinci maçı Bandırma ve Bandırmaspor adına bir önemli bir gündü.

Can Emre/yazdı-29.05.2022

TFF 1.Lig’de play-off’larda, yarı final ikinci maçı Bandırma ve Bandırmaspor adına bir önemli bir gündü.

Play-off lar başlamadan önce şehir, taraftarlar, yönetim ve takım ‘Şampiyonluğa’ öyle bir odaklanmıştı ki, şehir bayraklarla, flamalarla süslenmiş, şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlamıştı bile.

İlk maç bu havada başladı. Takım, yönetim, taraftarlar ve Bandırma; Bandırmaspor ’un şampiyonluğuna kilitlenmiş olarak ilk maçta İstanbul’da, Eyüpspor’a karşı 1-0 mağlubiyetle tamamlamasının ardından, Bandırma-Bandırmaspor burada oynanacak olan ikinci maça kilitlenerek, takımı ile bir bütün olarak mücadele edecekti.

Öylede oldu. Daha önce ortalama 1300-1500 seyirciye oynayan Bandırmaspor bugün sahasında adeta şov yaparak, 7500’den fazla taraftarı önünde, ‘Süper Lig’e’ çıkış provası yaparak, takım şehrine adeta bayram yaşatıyordu.

Play-off maçları, her zaman stresli ve gergin olur. İlk maçta deplasmanda alınan 1-0 mağlubiyet önemli bir sonuç olarak Eyüpspor’a bu maçta avantaj sağlasa da, ilk yarıda ve ilk dakikalarda penaltı ile atılan gol Bandırmaspor’u rahatlatarak, ev sahibi olmanın avantajı ve seyircisinin 90 dakika boyunca susmadan takımını desteklemesi, Bandırmaspor’u galibiyete taşıdı.

Maçta her iki takımda bana göre centilmence mücadele etti. Oyuncularımız hırslı, seyircimiz muhteşemdi. Play-off ikinci maçında, şu iyiydi, bu iyiydi demek yerine, takım olarak bütün bir parça ‘taraftar, yönetim, Bandırmaspor ve şehir’ adeta kenetlenerek, şampiyonluk şarkıları söyleyerek; Eyüpspor’u 3-0 gibi net bir sonuç ile yenerek, finale adını yazdırdı.

İlk yarıda, her iki takımda birbirine üstünlük sağlama adına ataklarda bulunsa da, Bandırmaspor’un erken penaltı golü ile 1-0 öne geçmesi, Eyüpspor’un umutlarını kırdı ve ikinci devre Bandırmaspor; daha atak ve daha istekli olunca, Eyüpspor’da artık maçı bırakarak, Bandırmaspor’un finale giden yolda tutamayacağını anlayarak, yenilgiyi kabul edip, kulübede teknik direktör İbrahim Üzülmez başta olmak üzere futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerin suratlarından üzüntü ve gözyaşı akarken, Bandırmaspor taraftarları, futbolcular ve yönetim saha içinde şampiyonluk şarkıları söylüyorlardı.

2 Haziran Perşembe günüde; şampiyonluk şarkıları söylemeye devam edeceğiz. Ve şampiyon olup; Süper Lig’e çıkacağız.

Tebrikler Bandırmaspor yolun açık olsun.

Finalde başarılar dilerim…



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı