Bandırmaspor, Göztepe’ye hazırlanıyor

Bandırmaspor, Göztepe’ye hazırlanıyor

Bandırmaspor, 17 Eylül’de, İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Ersan Parlatan’ın gözetiminde sürdürüyor.

Bandırmaspor, 17 Eylül’de, İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Ersan Parlatan’ın gözetiminde sürdürüyor.

DOĞAN CAN: “BANDIRMA BENİM EVİM”

Bandırmaspor takımı kaptanı Doğan Can Davas, Sakaryaspor ile oynadıkları çok zor bir karşılaşmayı kazandıklarını belirterek, “Sakaryaspor önünde iyi başlamadığımız maçı ikinci yarıdaki mücadelemiz ve kenetlenmemizle kazandık. Şimdi zorlu bir Göztepe maçı bizleri bekliyor. Yine zor bir karşılaşma olacak ama İzmir’den de galibiyetle döneceğimize inanıyorum.” dedi.

Bu sezon yeniden Bandırmaspor’a dönmekten mutlu olduğunu belirten Doğan Can Davas, “Bandırma benim evim” diye konuştu.

MULUMBA: “GÖZTEPE MAÇI ZOR GEÇECEK”

Bordo-beyazlı takımın orta alan oyuncusu Remi Mulumba da Göztepe deplasmanının zor geçeceğine işaret ederek, “Göztepe de iyi oyunculara sahip. Ancak biz de iyi bir takımız. İzmir’den 3 puanla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Mulumba, antrenman saatleri dışında boş zamanını ailesiyle geçirdiğini ve Bandırma’yı sevdiğini vurgulayarak, “Bandırma’ya Keny ile birlikte gelmiştik. Burada olmaktan mutluyum” diye konuştu.

DJİTTE: “MAÇA KONSANTRE OLUYORUM”

Bandırmaspor’un etkili forveti Moussa Kalilou Djittte, Göztepe maçına konsantre olduğunu belirterek, “Tabii ki zorlu bir karşılaşma olacak. Ancak biz de tam bir aile ortamı içinde, güçlü bir takımız. İzmir’den başarılı bir sonuçla döneceğiz” dedi. Djitte, Bandırma’da olmaktan mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

ERSAN PARLATAN: “İKİ İYİ TAKIMIN MÜCADELESİ OLACAK”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Sakaryaspor maçının son dakikalarında kırmızı kart görerek saha dışına çıkarılması nedeniyle 1 maç ceza alması konusunda şunları söyledi:

“Maçın sonlarına doğru hakem, aleyhimize bir faul düdüğü çaldı. Bu pozisyonun faul olmadığını düşünerek, ‘Böyle faul olmaz’ dedim. Hakem, herhalde bu itirazımı biraz şiddetli gördü ve kendime ait bölümü ihlal ettiğimi düşündü ki kırmızı kart gösterdi. Ben de üzüldüm. Çünkü bu benim tarzım değil. Bundan ders çıkararak, daha dikkatli olacağım.”

Parlatan, 17 Eylül 2023 Pazar günü, İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda, iki kaliteli takımın mücadelesi olacak. Zor geçeceğini düşündüğüm karşılaşmadan 3 puanla dönmek istiyoruz. 17 Eylül, Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluş tarihi. Bu özel günde, Bandırmalılara 3 puan armağan edeceğimize inanıyorum. Fazla pozisyon vermeyen ve az gol yiyen bir takımız. Ancak gol pozisyonlarında son vuruşlarda eksiklerimizi giderirsek, daha çok gol atacağımızı düşünüyorum.”  ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı