Bandırmaspor, ikinci yarıda antrenmanlarını kendi tesislerinde yapacak

Bandırmaspor, ikinci yarıda antrenmanlarını kendi tesislerinde yapacak

Basın Sözcüsü Gülmezgil:”Antrenman sahalarımız bitmek üzere”




           Bandırmaspor, ikinci yarı maçlarına, yapımı tamamlanmak üzere bulunan kendi antrenman sahalarında hazırlanacak.


            Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, iki adet antrenman sahasının tamamlanmak üzere bulunduğunu vurgularken, şunları söyledi:

            “Şu anda sahalarımızın çim serme işi bitti.  Bakım çalışmalarının da tamamlanmasının ardından hizmete girecek. Takımımız, ikinci yarı maçlarına bu sahalarda hazırlanacak. Böylece hem takımımız, antrenman için her gün Karacabey’e gitmekten kurtulacak, hem de biz, beş yıllık yönetim kurulu olarak kulübümüze yeni tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız.”

            Gülmezgil, Spor-Toto 2. Türkiye Ligi Kırmızı Grup’ta, ilk yarının son üç maçını 9 puanla kapatmak ve oynayacakları Türkiye Kupası ikinci tur maçını da kazanarak, bir üst tura çıkmak olduğuna dikkati çekerek, pazar günü Alanyaspor maçını da kazanmak istediklerini belirtirken, şunları söyledi:

            “Ancak, sezon başından beri sakatlıkların belimizi bükmesi nedeniyle maçlarımıza ideal on birimizle çıkma olanağı bulamıyoruz. Takımımızda uzun süredir sakat durumda bulunan Ali Serin, üç hafta süreyle fizik tedavi görecek. Yine sakat oyuncularımızdan Koray Kurt, çalışmalarına düz koşu yaparak, yeniden başladı. Özgür, çalışmalarını kendisi sürdürüyor. Sakat olan Gökalp ve Doğan’ın da Alanyaspor deplasmanında forma giymeleri zor görülüyor.”

                                  

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli