BANDIRMASPOR KULÜBÜNDEN DUYURU

BANDIRMASPOR KULÜBÜNDEN DUYURU

Alper Avcı ile Başkanımız Mehmet Kılkışlı arasında böyle bir konuşma gerçekleşmemiştir.''


5 Mart 2013 Salı günü Doğan Haber Ajansı ve Haberler.com sitesinde yayınlanan ‘'Bandırmaspor'da Deprem'' başlıklı haber gerçekleri yansıtmamakla beraber tamamen gerçek dışı olaylardır.

Haberde yazılan Teknik Direktörümüz Alper Avcı'nın değişen pirim sistemi ve kadro dışı bırakılan Sinan Yitmez'in affedilmesini istediği bu istediğinin olumsuz karşılığı için istifa etti haberi tamamen asılsız olup Sayın Alper Avcı ile Başkanımız Mehmet Kılkışlı arasında böyle bir konuşma gerçekleşmemiştir.''

Haberde Başkanımız Mehmet Kılkışlı'nın agzından yazılmış açıklamalar da gerçekleri yansıtmamakta olup Başkanımız Mehmet KILIŞLI bu haber kuruluşlarına böyle bir açıklamada bulunmamışlardır.

Kulübümüz Teknik Sorumlusu M. Alper AVCI, Nazilli Bld.spor deplasmanında alınan beraberliğin ardından Yönetim Kuruluna İstifalarını kendisi sunmuşlardır.

Bandırmaspor'un bir üst lige çıkacak kapasitede bir takım olduğunu düşündüklerini ve bu yolda Bandırmaspor'da bir kan değişliğinin olması gerektiğini bu kan değişikliği için Bandırmaspor un önüne açabilmeleri için istifa kararları aldıklarını Yönetim Kurulumuza sunmuşladır.

Bandırmaspor'umuzun menfaatleri doğrultusunda Teknik Heyetimizin bu kararına saygı duyuyor ve başta Teknik Sorumlumuz Alper Avcı olmak üzere tüm teknik heyetimize bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar diliyoruz.

Takımız için yeni teknik Direktör görüşmelerine en kısa sürede başlayarak hafta sonunda sahamızda oynayacağımız Pendikspor karşılaşmasına yeni Teknik Sorumlumuzla sahaya çıkmak istiyoruz.

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYRULUR.



Hasan Tezduran
5.03.2013 15:09:07
Bravo Başkan sen her şeyin en iyisini bilirsin 3.sene içinde kaçıncı teknikdirektör bu ya bıktırdın herkesi artık BANDIRMASPOR SENİN OYUNCAĞIN DEĞİL çek ellerinin armanın üzerinden .

banban
5.03.2013 22:35:38
başkan artık bırak ve git bak siyasi hayatına yoksa bu iş artık senin siyasi geleceğini başalamadan bitirecek , olmuyor senle artık zorlama malesef kapasiteniz bu kadar bandırmaspora artık verecek bi şeyiniz kalmadı

Dursun mu Durmasın mı ?
7.03.2013 08:12:21
Bazı kişilerin kapasitesi bir yere kadardır.İyi kaynakçılar kaynak yapmadan önce çıraklar ve kalfalar tüm hazırlıkları yaparlar taşlarlar kaynak azı açarlar USTA gelir ondan sonra işin başına. Bence bu yönetim hazırlıkları yaptılar ama bundan sonrası USTA işi bence. Bandırma halkı yaptıklarınızdan dolayı sizlere tek tek minnettar bunuda söylemem gerek. AMA BURAYA KADAR ilerisi derin DALGIÇ lazım..

usta
7.03.2013 18:21:14
o usta kim, isim verebilirmisin.Bandırmada taşın altına elini sokabilecek yürekli bir insan varmı?

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı