"Bandırmaspor ligde en düzenli takım"

Bandırmaspor paso liglerini alan taraftarlardan takımını yalnız bırakmamalarını bekliyor.

Bandırmaspor basın sözcüsü Aydın: “Bu ligdeki en düzenli takımlardan bir tanesiyiz. Biz sadece destek istiyoruz Bandırmaspor’u bu hafta Altınordu maçında bu şehrin yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz”

TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın ve Futbol Şube Sorumlusu Bilgen Süngü kulübün çarşıdaki tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

TFF 1.Ligin başlayalı 6 hafta olduğunu hatırlatan basın sözcüsü Özel Aydın,  6 hafta içerisinde takımın 3 galibiyet 3 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı. Aydın mağlup oldukları maçlarda, Türkiye kamu oyununda takip ettiğini düşünüyoruz üç mağlubiyetlerini çok ilginç olduğunu söyledi. Aydın şunları aktardı: “Erzurumspor’a 1-0 yenildik, hakem son dakika attığımız golümüzü iptal etti. Çok iyi oynamıştık maçın da hakkı beraberlikti. Sonraki Ümraniyespor maçını da kaybettik. Ümraniye maçında da yine talihsiz bir şekilde hakem aleyhimize bir penaltı verdi. Lehimize olan penaltıları maalesef vermedi. Orada da hakem hatasından kaynaklı bir mağlubiyet aldık. Sonraki haftada Eyüpspor’a da mağlup olduk. Bu maçlarda son dakikada penaltı olan pozisyonumuzu maalesef yine yediler. Hatta Eyüpspor’un attığı ikinci golde de bariz faul vardı. Yine faul verilmedi. Bu işin maalesef bizi üzen tarafı. Ancak geçen hafta Manisa’yı deplasmanda 3-1 yendik, bu hafta hedefimiz pazar günü 13.30 da Altınordu maçı var. Büyük Bandırmaspor taraftarlarına sesleniyorum. Pazar günkü maça herkesi davet ediyoruz. Aşısını yaptıranlar, testlerini yaptıranlar, paso liglerini alanlar lütfen takımını yalnız bırakmasınlar desteğe ihtiyacımız var.

Bu sene Bandırmaspor’un ikinci kez TFF 1.Liginde yer aldığını hatırlatan Özel Aydın, şunları dile getirdi: “ Bizler bunu başarı olarak görüyoruz. Hedefimiz, savaşan, mücadele eden, asla pes etmeyen, bir takım yarattığımızı düşünüyoruz. Bu şekilde de sezona devam edeceğiz. Biliyorsunuz 10 gün önce takımızda Kovid-19 sıkıntısı yaşadık. TOKİ’deki tesislerimizde radikal önlemleri aldık. Ve binayı çok daha hijyenik hale getirdik. Futbolcularımıza maaş olarak borcumuz yok. prim borcumuz yok, bu ligdeki en düzenli takımlardan bir tanesiyiz. Biz sadece destek istiyoruz Bandırmaspor’u bu hafta Altınordu maçında bu şehrin yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz. Bugüne kadar 350 bilet satışı oldu Seyirci sayısını bin 500 yapalım.”ifadelerini kullandı.

 

 

 Basın toplantısında Futbol Şube Sorumlusu Bilgen Süngü’de geçtiğimiz haftalarda 9 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinini pozitif çıktığını hatırlatarak. “7 oyuncunun karantina süresi bitti. Sadece 2 oyuncumuzun karantinası devam ediyor” dedi.

Süngü daha sonra sakatlıklarla ilgili şu bilgileri verdi: “ Son antrenmanda Süleyman Muş sakatlandı. Lokman Gör’ün hafif sakatlığı vardı. Şu anda takımla beraber çalışıyor. Okan Alkan son maçta dizine aldığı bir darbe sonucu takımdan ayrı düz koşu yapıyor. Her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Gerçekten adaletli hakemler geldiği zaman neler yapabileceğimizi kamuoyuna gösterdiğimizi düşünüyorum. Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olduğumuzu iddia ediyorum. “ ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: "Bandırmaspor ligde düzenli takım"
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli