Bandırmaspor lokomotifi rayına girdi

Bandırmaspor lokomotifi rayına girdi

Bandırmaspor, deplasmanda Adıyamanspor`u 3-0`lık sonuçla silindir gibi ezip, geçerken, liderlik koltuğuna da oturdu. Bordo-beyazlı takım, böylece, 2011-2012 futbol sezonunun ilk dört maçını üst üste kazanarak, 4`te 4 yapmayı başarırken, liderlik koltuğuna da yerleşti.. Bu sonuç gösterdi ki Bandırmaspor, Spor-Toto 2. Türkiye Ligi Kırmızı Grup`ta artık rotasını Bank Asya 1. Ligi`ne yöneltmiştir. Üst üste kazanılan 4 maç, bu hedefte inancın zaferidir.

Bandırmaspor`un, ligin ilk 4 maçını da üçer puanla kapatarak, liderliğe yükselmesi hiç de küçümsenmemesi gereken bir başarıdır. Çünkü, bordo-beyazlı takımın geçen yılki iskeletini tamamen bozması ve sezona neredeyse yepyeni bir kadroyla başlaması, lig öncesinde endişeyle karşılanırken, bazı kesimlerce, "Yeni kadronun birbirine uyum sağlaması zaman alır. Bu takım, bu sezon ligden düşmesin, yeter!" yorumları bile yapılmıştı. Ama "İnanmak, başarmanın yarısıdır" derler. Anlaşılıyor ki bordo-beyazlı camia, bu yıl yönetim kuruluyla, başarıya aç teknik direktörü Turgut Uçar ve futbolcularıyla, vefakâr taraftarlarıyla Bank Asya`ya yükseleceğine inanmış durumda.

Bandırmaspor, aslında geçen sezon da Bank Asya`yı hak etmişti. Sezon içindeki bazı maçlarda sürpriz şekilde yitirilen puanlardan sonra Antalya`da, Sakaryaspor ile oynanan final maçında, bordo-beyazlı takım, "Sakarya lobisi"ne kurban edildi. Ne yapalım?

Ancak inanıyorum ki, bu sezon, işi son play-off`a ve son maça bırakmayacağız.

Pazar günü kentimizde, Körfezspor maçı var. Bu sezon ilk kez Bandırmaspor maçına sahne olacak 17 Eylül Stadı`nı şimdiden görür gibiyim. İnanılmaz bir taraftar desteği, büyük bir coşku ve yine üç puan. Hedef, beşte beş!

Haydi, çocuklar! Yüreklerimiz, sizler için atıyor. Sezon sonundaki Bank Asya sevincini doyasıya yaşamak için her maç final! Sizler, bu inançla her maçı kazanacak güçtesiniz.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false