Bandırmaspor maçına avukat hakem

Bandırmaspor maçına avukat hakem

Denizlispor-Bandırmaspor maçını İstanbul bölgesi A klasman hakemi Mehmet Türkmen yönetecek.

Spor Toto 1. Lig’e dahil olarak oynanacak Denizlispor-Bandırmaspor maçını İstanbul bölgesi A klasman hakemi Mehmet Türkmen yönetecek.

İçinde bulunduğumuz 2022 yılında A klasmanına terfi ederek, Spor Toto 1. Lig’de görev almaya başlayan Türkmen, İstanbul Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Halen avukatlık yapan Türkmen, bugüne dek 51 maçta görev aldı. İstanbul bölgesi hakemi Mehmet Türkmen, son olarak Ankara’da oynanıp, 3-1 Bodrumspor’un üstünlüğüyle biten Keçiörengücü-Bodrumspor maçında düdük çaldı.

4 Eylül 2022 Pazar günü, Denizli Atatürk Stadı’nda, saat 20.00’de başlayacak olan Denizlispor-Bandırmaspor maçında Türkmen’in yardımcılıklarını Emir Eray Eyisoy ve Ogün Kamacı, dördüncü hakemliği ise Ferhan Kestanlıoğlu yapacak.

Karşılaşmada Futbol Federasyonu temsilciliklerini Mehmet Rıza Özsakal, Refik Emre ve Süleyman Basa, gözlemciliği ise Sami Şamar üstlenecek.

OĞUZHAN ÇAKIR İZMİR’DE

Balıkesir bölgesi futbol hakemlerinden Oğuzhan Çakır, 2 Eylül 2022 Cuma günü, İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda, saat 20.00’de oynanacak Göztepe-Gençlerbirliği maçını yönetecek. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor maçına avukat hakem
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı