Bandırmaspor maçına İzmirli hakem

Bandırmaspor maçına İzmirli hakem

Boluspor-Teksüt Bandırmaspor maçını İzmir bölgesi A klasman hakemi Fatih Tokail yönetecek.

Trendyol 1. Lig 19’uncu haftasına dahil Boluspor- Bandırmaspor maçını İzmir bölgesi A klasman hakemi Fatih Tokail yönetecek. Yardımcılıklarını ise Bursa bölgesi A klasman yardımcı hakemi Kemal Elmas ve Ankara bölgesi A klasman yardımcı hakemi Serdar Osman Akarsu yapacak. Dördüncü hakemliği ise Bursa bölgesi B klasman hakemi Enver Aydın üstlenecek.

Futbol Federasyonu temsilciliklerini Neslihan Hocaoğlu, Eren Öztürk ve Mert Ruhi Elmas, gözlemcilikleri ise Mehmet Kaya ve Emre Altun yapacak.

Boluspor-Bandırmaspor karşılaşması, 20 Ocak 2024 Cumartesi günü, Bolu Atatürk Stadı’nda, saat 16.00’da oynanacak. 

Bu karşılaşma öncesinde Bandırmaspor 30 puanla yedinci, Boluspor ise 23 puanla onuncu sırada yer alıyor.

KAYATEPE, TUZLASPOR-ALTAY MAÇINDA

Öte yandan yine Trendyol 1. Lig’e dahil olarak 21 Ocak 2024 Pazar günü, İstanbul Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda, saat 13.30’da başlayacak olan Tuzlaspor A.Ş.-Altay maçında Balıkesir bölgesi A klasman hakemi Adnan Deniz Kayatepe düdük çalacak. Kayatepe’nin yardımcılıklarını Mehmet Şengül ve Mehmet Dura, dördüncü hakemliği ise Tarık Güldal yapacak. 

Futbol Federasyonu temsilciliklerini Bozkurt Berker, Hüseyin demir ve Abdullah Aktürkoğlu’nun yürüteceği karşılaşmada gözlemcilikleri ise Kemal Çakmak ve Cengiz Akyüz üstlenecek. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor maçına İzmirli hakem
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı