Bandırmaspor Orta alanı güçlendirdi.

Bandırmaspor Orta alanı güçlendirdi.

Ban ban bank Asya ya yönelik yapılanmanın son halkasında Orta alan oyuncusu Bucaspor`lu Onur Çubukçu ile sözleşme imzaladı.





Ligin ikinci yarısına yaptığı transferlerle damga vuran Bandırmaspor, ara transfer döneminde gerçekleştirdiği 5 transferin ardından 6. transferini Bank Asya 1. Ekiplerinden Bucaspor forması giyen Onur ÇUBUKÇU'ya imza attırarak yaptı.


Salı günü Bandırma'ya gelerek önce kendisini 2 ,5 yıllığına Bandırmaspor'lu yapan imzayı atan Onur, attığı imzanın ardından yeni takımı ile birlikte ilk idmanına çıktı.

Orta Sahada kanatlarda oynayan Onur ÇUBUKÇU, futbola 1999 yılında Tepecikspor'da Amatör futbolcu olarak başladı. 2000 yılında Galatasaray ile profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak Galatasaray altyapısına transfer oldu. Burada oynadığı futbolla Türkiye A Genç millî takımlar için keşfedildi. Kısa süre içerisinde Türkiye A Genç millî takımlarda düzenli olarak görev almaya başladı. Bununla birlikte Galatasaray altyapısında 57 PAF Ligi karşılaşmasına çıktı. 2003-04 sezonun başında as takımla sezon öncesi hazırlık kampına katıldı. Burada yarım sezon oynadıktan sonra 2003-04 sezonun ara transfer döneminde oyun tecrübesi edinebilmesi için Galatasaray'ın ara takımı olan Beylerbeyi'ne transfer oldu. Beylerbeyi için ilk resmî karşılaşmasına 26 Ocak 2004 tarihinde Sapancaspor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasına çıktı. Burada oynadığı 1,5 sezon ardından sırasıyla Darıca Gençlerbirliği, Diyarbakırspor, Kasımpaşa, Bucaspor, Diyarbakırspor ve Adanademirspor formalarını giydi.



2011-2012 sezonu öncesi eski kulübü Bucaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Bucaspor'un Bank Asya 1. ligin ilk yarısında oynadığı 15 maçın 10 tanesinde forma giydi.

Orta Sahanın Sağında ve Solunda kanat mevkiinde oynaya bilen Onur ÇUBUKÇU, Bandırma'ya gelerek Bandırmaspor Transfer Komitesi ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini 2,5 yıllığına Bandırmaspor'lu yapan imzayı atarak takımının Salı günü gerçekleştirdiği ilk idmanına katıldı.

Milli Takım kariyeri

32 kez millî takımlara çağrılan Onur Çubukçu, 4 kez Türkiye U-15, 1 kez Türkiye U-18, 20 kez Türkiye U-19, 1 kez Türkiye U-20 ve 4 kez de Türkiye U-21 forması olmak üzere toplam 26 kez milli formayı giymiştir. Bu müsabakalarda 2 gol kaydetti.

Türkiye 19 Yaş Altı Millî Futbol Takımı ile 2004 yılında düzenlenen UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası'na katıldı ve final oynadı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli