Bandırmaspor sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Bandırmaspor sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Teknik Direktör Hüseyin Yenikan: ‘'Futbolculardan en iyi verimi, almaya çalışacağım''

Teknik Direktör Hüseyin Yenikan:

‘’Futbolculardan en iyi verimi, almaya çalışacağım’’

  AHMET PESEN              ;

 Bandırmaspor  sezon açılışı öncesi çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmalarla ilgili bilgi veren Teknik Direktör Hüseyin Yenikan ‘’Futbolculardan en iyi verimi almaya çalışacağına dikkati çekerek çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

‘’Ramazan ayı boyunca Bandırma’da kendi tesislerimizde çalışmayı uygun gördük.54 gün gibi uzun bir sezon öncesi yaşayacağız. Ramazan Bayramı’nın ikinci gününe kadar Bandırma’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ondan sonra Bolu kampımız başlayacak. 14 gün sürecek bu kampta  sezona hazırlanacağız ve hazırlık maçları yapacağız. Daha sonra Bandırma’ya dönüp 11-12 günlük bir program sonunda  1 Eylül tarihinde Çanakkale Dardanelspor ile yapacağımız karşılaşma ile sezonu açıp seyircimiz önüne çıkacağız.

Bandırma’da günde çift idmanla kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptıklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Yenikan, bu çalışmalarda futbolcuların adalelerini sezona hazırladıklarını dile getirdi.

Hedefinin Bandırmaspor’u en iyi yerlere getirmek olduğunu da vurgulayan Yenikan, ‘’Elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım. Futbolculardan en iyi verimi almaya çaba göstereceğim. Alınan futbolcuların aldığı ücretin hakkını ödeyen futbolculardan olmasını sağlamak.

Transferlerinde devam ettiğini sözlerine ekleyen Teknik Direktör Yenikan,  Özellikle boşluğunun hissettiğim sağ kanat ve orta saha oyuncusu arayışımız sürüyor. ‘’

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli