Bandırmaspor taraftarıyla buluşuyor

Bandırmaspor taraftarıyla buluşuyor

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grup`ta oynadığı dört maçı da kazanarak, liderlik koltuğuna oturan Bandırmaspor, bu sezon ilk kez seyircisi önüne çıkacak.

Bandırmaspor Kulübü Basın sözcüsü Can Gülmezgil, düzenlediği basın toplantısında, sahalarının bakım ve onarımda bulunması nedeniyle kendi evlerinde oynamaları gereken iki maçı, İnegöl`de yaptıklarını hatırlattı. 

Gülmezgil, bu hafta özlemin biteceğini ifade ederek, ``Taraftarlarımızın önüne Bandırma`da KörfezFutbol Kulübü maçıyla çıkacağız. Körfez Futbol Kulübü önünde kucaklaşacağımız seyircimizden yalnızca takımımıza centilmence destek bekliyoruz. Amacımız, bu maçı da kazanarak, şampiyonluk mücadelemizi sürdürmektir.`` 

Takımda Ekrem ve Ercan`ın sakatlıklarının sürdüğünü belirten Gülmezgil, bu sezon da Bandırmaspor`un Bandırma`da oynayacağı maçlara giriş ücretinin 10 lira olacağını kaydetti. 

Sahalarını kendilerine tahsis etmeleri nedeniyle İnegölspor yöneticileri ve seyircilerine teşekkür eden Gülmezgil, kulübün antrenman sahasının yapım çalışmalarının sürdüğünü, yeni taraftar formasının da 35 liraya satılacağını belirtti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli