Bandırmaspor Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz:

Bandırmaspor Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz:

Hedefimiz, geçen yıl finalde kapısından döndüğümüz Bank Asya'ya yükselmektir”





Spor Toto 2. Lig'de play-off maçlarının eşleşmeleri belli oldu. Kırmızı Grubu ikinci sırada tamamlayan Bandırmaspor, Beyaz Grup'ta sezonu dördüncü olarak bitiren Ankara takımı Bugsaşspor ile eşleşti.

Denizli Atatürk Stadı'nda, Çarşamba günü saat 17.00'de Bugsaşspor ile karşılaşacak olan Bandırmaspor, Denizli North Point Oteli'nde kampa girdi.

Geçtiğimiz Pazar günü Bandırma'da Denizli Belediyespor maçına yedek oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkarak, 2-0 yenildikleri maçı değerlendiren Yılmaz, Bu maçta, daha önce kadromuzda yer alamayan oyuncularımıza şans tanıdım. Rakibimiz daha iyi oynayarak maçı kazandı” dedi.

Play-off maçlarının, her takım için ayrı bir motivasyonu olduğunu vurgulayan Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu:

Bu maçlarda karşı karşıya gelen takımların şansları yarı yarıyadır. Çarşamba günü karşılaşacağımız Bugsaşspor'u, Balıkesir'de Balıkesirspor ile oynadıkları maçta izlemiştim. Az gol atıp, az gol yiyen, iyi savunma yapıp, kontrataklarla gol arayan, ama oyun disiplininden hiç kopmayan bir takım olarak dikkati çekiyor. Yani taktik disiplin anlayışı çok iyi. Ancak biz, geçen yıl final maçını kaybederek, Bank Asya'nın kapısından dönmüştük. Bu yıl, Bank Asya'ya yükselmek istiyoruz.”


Yılmaz, play-off maçları öncesinde bordo-beyazlı takımda Ergün ve Ali Serin'in sakatlıklarının sürdüğünü, tedavileri süren bu futbolcuların, Bugsaşspor önünde forma giyip giyemeyeceklerinin, maç sabahı belli olacağını sözlerine ekledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı