Bandırmaspor Teknik Direktörü Alper Avcı:

Bandırmaspor Teknik Direktörü Alper Avcı:

Üç puanı çok istedik ama olmadı”




Bandırmaspor Teknik Direktörü Alper Avcı:


Çok istedik ama olmadı”



Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, Bandırma'da golsüz beraberlikle biten Hatayspor maçını değerlendirirken, Üç puanı çok istedik ama olmadı” dedi.

90 dakika boyunca zaman zaman gole yaklaşmalarına karşın üç puana ulaşamadıklarına dikkati çeken Avcı, şunları söyledi:

Rakibiz de güçlü bir takım. Zaman zaman gole onlar da yaklaştılar. Sonuçta iki puan daha kaybettik. Ancak önümüzdeki maçlarda daha çok şey değişebilir. Biz, öncelikle ligi lider olarak bitirmeyi hedefliyoruz. Ancak bunu başaramazsak, play-off maçlarına katılma hakkını elde ederek, PTT 1. Ligi'ne yükselme şansına da sahibiz.”





erhan ekmekçi
24.02.2013 18:38:31
İYİ HAYALLER.......

ünsal
25.02.2013 10:35:30
Bizi daha ne kadar kandıracaklar acaba?Lafa gelince Bandırmasporu Türkiyenin takımı yaptık,bandırmanın takımı yapamadık diyorlar,şampiyonluğa oynuyoruz diyorlar.Bu takımın hocasını kim tanıyor,topçusunu kim tanıyor?seyircilerve hatta yöneticiler dahil hangi maça bugünkü maçı rahat kazanırız dedik,bu sene değil şampiyonluk play off bile kocaman bir hayal...bunu bize yaşatmaya hakkınız yok arkadaş..

karacabeyli habib
25.02.2013 17:18:10
ya allah aşkına alper hoca 90 dakikada kaç organize atak yaaptı takım kaç posizyon buldu sen bu işi bilmiyorsun veye antremanlarda yaptırmıyorsun futbolcularda biz paramızı alıyoruz gerisinden banane diyor lütfen sen yapamıyorsan orada yapacak biri vardır zaten yapmış olsadınız fuat hoca burada olurdu lütfen daha fazla bandırmayı üzme ve git

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli