Bandırmaspor UEFA Avrupa Şampiyonlar ligi finalinde

Bandırmaspor UEFA  Avrupa Şampiyonlar ligi  finalinde

``Büyüksün Ban Ban`` İngiltere Wembley stadında oynanan UEFA Avrupa Şampiyonlar ligi finalinde Bandırmaspor`un Kaşkolünü Dünya izledi.

İspanyol Barcelona ile İngiliz M.United arasında oynanan UEFA Şampiyon ligi finalinde İspanyol F.C.Barcelona taraftarları içersinde yer alan Ban Ban taraftarı Bandırmaspor kaşkolünü açınca televizyonlar bu görüntüyü canlı olarak dünyaya yaydı.

Haber ayni anda Ajansspor kanallarında fotoğraflı olarak döndü ve Bank Asya yolunda, MHK tarafından yolu kesilen Bandırmaspor böylece gücünü ve sesini Dünyaya duyurdu.

Dünya`nın F.C.Barcelona Kaşkolü ile birlikte izleyip ne olduğunu araştırdığı Bordo Beyazlı Bandırmaspor Kaşkolü Facebook kanalıyla çoktan her yere ulaşmıştı.

Bandırmaspor`un bayrağını İngiltere Wembley stadında oynanan UEFA Avrupa Şampiyonlar ligi finalinde sallayarak adımızı futbol alemine duyuran kardeşlerimizi kutluyoruz.

Ajanslar haberi böyle verdi;
Bandırmaspor ve Barça !

Bir Bandırmaspor taraftarı, F.C.Barcelona ile Manchester United arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde büyük bir reklam yaptı.

Çılgın Türkler her yerde... Bu kez Wembley Stadı`nda Şampiyonlar Ligi finalinde bir çılgın Türk, dünyaya kendini gösterdi. F.C.Barcelona`nın Devler Ligi kupasını kaldırdığı gecede Barcelona taraftarları arasında yer alan Türk taraftar, Bandırmaspor kaşkolu ile sevinirken kameralara takıldı. Milyonlarca insan tarafından Devler Ligi finalinde Bandırmaspor ismini kısa süre de olsa dünyaya gösteren taraftar, "Çılgın Türkler her yerde" dedirtti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli