Bandırmaspor yönetimi bilgilendirdi

Bandırmaspor yönetimi bilgilendirdi

Bandırmaspor yönetim kurulu gerçekleştirdiği toplantı ile bilgilendirmede bulundu.

Bandırmaspor yönetim kurulu Ticaret odası toplantı salonunda gerçekleştirdiği toplantı ile bilgilendimede bulundu.

Mehmet Kılkışlı Başkanlığındaki Bandırmaspor yönetimi, yerel basın ve taraftarların hazır bulunduğu toplantıda kaşılıklı sıkıntılar, beklentiler ve yeni yol haritası çizildi.

Taraftar kendilerine yönelik ilgisizlikten, Basın karşılaşmalara girerken yaşanan sıkıntıları, yönetim ise mali cetveller sürdürülmeye çalışılan zor görevden yakındı.

Başkan Mehmet Kılkışlı özellikle otoparklar noktasında yapılan sorgulamalara atıfta bulunarak, her hangi bir Bandırma`lının gelip Otoparklarda inceleme yapmasını istedi. Bandırmaspo`un rutin aylık giderinin 123 bin lira olduğunu, Otopark gelirlerinin ancak bu zorunlu gideri karşıladığını belirterek, 500 bin lira borçla aldıkları kulübün bugün 3 milyon lira borcu bulunduğunu söyledi.

Bandırmaspor`un transfer, prim maaş vs gibi masraflarının gelirler kaleminden karşılaşmadığını bu, yayın, şans oyunları gibi federasyon kaynaklı gelirlerinde Bandırmaspor`da özlenen kadro transferini yapma noktasında yetersiz kaldığını söyledi.



Yahya KARTAN
13.12.2013 11:01:28
Sayın : KILKIŞLI hesap ortada çok para lazım transfer için maaş için bonservis için. Biraz sabretseniz bu paraların % 50 sini altyapıya kaydırsanız ALTYAPI ya yatırım yapsanız 3-5 sene içinde kendi öz varlığınızdan kurulu bir takım yaratsanız nasıl olur bunun planlamasını yapmanız lazım bence her sene milyarlarca para vererek transfer yapacağınıza her sene 3-4 tane hocaya bir sürü para vereceğinize ALTYAPI yı canlandırsanız tesisleşirseniz varsın olsun 5 sene bu ligde oynayalım ne olacak ama 5 sene sonra altyapısı kuvvetli bir takım yaratsak ta dışarıdan gelen futbolcular kendilerini dev aynasında görmekten vazgeçse ben paramı almadan oynamam dediğinde sen bilirsin ALTYAPIMIZ var bizim diyebilsek. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli